17 recepten om te borrelen // Even proosten op dit jaar, dat jullie hier zijn komen koekeloeren: voor inspiratie, voor recepten of gewoon even bij te lezen wat ik hier allemaal uitspook. Dankbaar ben ik daarvoor <3 Dus een hartje voor jullie.

Recepten voor je borrel

Al eerder deelde ik met jullie mijn tips om te borrelen met de feestdagen UK style, maar vandaag ga ik gewoon all out. Welke recepten hier zijn perfect om mee te borrelen, maar ook tijdens de feestdagen! Ik deel er in ieder geval 17! 

De recepten die ik deel zijn allemaal verschillend, sommige vega proof, andere weer met vis of vlees. De een kost wat meer tijd en de ander heb je zo op tafel.

Thank me later <3

borrelen 17 keer txt 1 1024x683 - 17 recepten om te borrelen

17 Recepten om te borrelen

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - 17 recepten om te borrelen

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)