17 recepten om te borrelen // Even proosten op dit jaar, dat jullie hier zijn komen koekeloeren: voor inspiratie, voor recepten of gewoon even bij te lezen wat ik hier allemaal uitspook. Dankbaar ben ik daarvoor <3 Dus een hartje voor jullie.

Recepten voor je borrel

Al eerder deelde ik met jullie mijn tips om te borrelen met de feestdagen UK style, maar vandaag ga ik gewoon all out. Welke recepten hier zijn perfect om mee te borrelen, maar ook tijdens de feestdagen! Ik deel er in ieder geval 17! 

De recepten die ik deel zijn allemaal verschillend, sommige vega proof, andere weer met vis of vlees. De een kost wat meer tijd en de ander heb je zo op tafel.

Thank me later <3

borrelen recepten 1 - 17 recepten om te borrelen

17 Recepten om te borrelen

culinessa signature posts new

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)