Content op Culinessa.com

Voor de duidelijkheid: alle teksten, recepten en foto’s zijn eigendom van Culinessa.com tenzij anders vermeld. Op de website berust copyright en niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd.

Wellicht weet je het niet, maar ik stop veel liefde en tijd in het ontwikkelen van recepten en het fotograferen daarvan om kwalitatieve content aan te bieden. Wil je gebruik maken van een recept of foto, contact me dan gerust en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Gebruik deze content niet zonder mijn toestemming. Gelieve een mail te sturen naar info@culinessa.com of het contactformulier in te vullen.

Mocht je het niet weten: Google houdt niet van dezelfde content op verschillende sites, dus post aub geen originele recepten of content van Culinessa.com op ander platformen.

Aan de inhoud van Culinessa.com kunnen geen rechten ontleend worden. Culinessa.com is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaan is door het gebruik van deze website.

Reviews – Advertorials

Reviews
We delen ook reviews met jullie; de ene keer is dat iets dat ik zelf heb gekocht en de andere keer kan het opgestuurd zijn door een bedrijf, fabrikant of merk. Dit zijn producten die ik zelf uitgeprobeerd heb. Ben ik niet overtuigd, dan kies ik ervoor om er niets over te schrijven.

Betreft het een review, dan probeer ik altijd mijn eerlijke en oprechte mening te delen, ook als het minder positief is.

Advertorials
Er verschijnen regelmatig samenwerkingen op Culinessa.com die ik met zorg en aandacht uitkies. Dat wil zeggen dat ik alleen samenwerk met een merk of bedrijf als dat echt bij Culinessa.com past. Wanneer het zo een samenwerking betreft zal ik dat altijd opnemen en op Social Media kun je dit zien dmv de vermelding “Culinessacollab”.

==

Don’t forget that all content is produced (styled and photographed) by me unless stated differently. I put a lot of love and passion in to creating qualitative content. If you want to use recipes or pictures, please contact me and don’t use anything without my permission. We will sort it out together. Oh and please do not post original recipes elsewhere, Google doesn’t like duplicate content.