Welkom bij Culinessa

Culinessa halvie
Hallo! 

Mijn naam is Vanessa aka Culinessa. Wat leuk dat je een kijkje op Culinessa.com komt nemen. Hier deel ik mijn culinaire passies. Ik ben gek op koken en probeer dan ook heerlijk te koken! Ik kook niet omdat het moet (ok, dat ook wel), maar omdat ik dat lekker vind en het ook nog eens belangrijk vind om met goede ingrediënten een maaltijd op tafel te zetten. Nieuwsgierig waarom ik deze blog ben begonnen? Lees dan hier deze post. 

Op dit moment woon ik samen met de BF, de mini en de nieuwe mini. Hopelijk zullen mijn minis op een dag alles lezen wat er allemaal gebeurde op culinair vlak terwijl zij ouder werden. Het lijkt me te gek als zij deze blog ooit gebruiken als een soort online kookboek en de maaltijden op tafel zetten voor vrienden en familie die ik ook voor hen maakte.
recepten index

Ondanks dat ik al bijna 2 jaar blog, beschouw ik mezelf nog steeds als een nieuwkomertje en ben ik vooral bezig met uitvogelen hoe alles werkt. Hoe vaak ik blog? Geen idee, als ik er genoeg tijd voor heb vaker dan anders. Blijf me vooral gezellig volgen. Ik vind het superleuk en ben echt dankbaar voor jullie die hier trouw een kijkje komen nemen. Eerlijkheid is voor mij belangrijk, dus dat zal je hier op deze blog ook terugvinden. 

Ben je benieuwd naar mijn recepten? Neem dan een kijkje op mijn “Recepten” pagina of lees rustig de “Recepten index” door. Ik begon de blog ooit in het Engels, maar merk dat sommige content echt alleen geschikt is voor de Nederlandse lezers, dus wil je nog veel meer recepten zien, neem dan ook een kijkje op mijn Engelse gedeelte voor recipes of de Recipe index. Verder probeer ik nu langzamerhand de overige rubrieken ook in het Nederlands aan te bieden, maar dat kost net even wat meer tijd.

Voor inspiratie check dan ook mijn Inspiration rubriek waar ik kookboeken bespreek, tips voor events en coole producten. Ik interview ook gepassioneerde foodies. Of dat nu chefs zijn, professionals of amateurs. Ook vind je coole hotspots en mijn favoriete restaurants.

Ik begon in eerste instantie met het fotograferen met mijn Iphone 5s, maar sinds enige tijd schiet ik steeds meer foto’s met mijn DLSR camera. Ik schreef al eerder een blogpost over mijn tips en trics. Mijn Mac Book Pro is mijn andere BFF als het op bloggen aankomt en het gebruiken van iPhoto is voor mij ook een uitkomst.

Wil je nog meer weten? Laat je dan een berichtje achter of email me op info@culinessa.com

Dankjewel,

Vanessa aka Culinessa

Connect je ook even met me op Instagram; Daar deel ik lekker veel “behind the scenes”

0/5 (0 Reviews)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − acht =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties op “Welkom bij Culinessa

  1. Hi Kelly, dankjewel. Ik doe het met liefde. Hopelijk wat lekkers voor jou tussen de recepten. Enjoy <3

   | Reageer op deze reactie
 1. Vanessa!
  Haribol & Namaste 🙂
  Wanted to say hello again since it has been a while from our last Kitchen of Love meeting!
  I love your ‘vegan’ pictures – beautifully set up 🙂
  Hope to one day meet again <3

  | Reageer op deze reactie
  1. hi Britt, Nice to hear from you..I still follow you on Instagram so I see what your up to 😉 When I think about your food, YUMM

   | Reageer op deze reactie
 2. Davida

  Hoi Vanessa, door google kwam ik je tegen. Wat een leuke site zeg! Leuk dat je dit doet en ik zal je zeker blijven volgen. Ik ben zelf ook geobserdeerd door lekker puur eten. xxx

  | Reageer op deze reactie
  1. hi Davida, wat leuk om te horen 😉 Ik doe het met liefde en hoop dat je vaker terugkomt voor wat culi inspiratie!

   | Reageer op deze reactie
 3. Margarita

  Ik wilde je alleen even zeggen hoe leuk ik je blog nog steeds vind. Van een adstand smul ik met je mee xox

  | Reageer op deze reactie
  1. Ah wat vind ik dit leuk om te lezen! Hopelijk kunnen we gauw een keertje samen koken! Echt zin in of uitgebreid mega super duper lang lunchen ergens <3

   | Reageer op deze reactie