Voor het geval je het nog niet hebt gezien, wil ik jullie vandaag iets meer vertellen over mijn werk avonturen en mijn “journey”. Voor ik vertel wat ik doe, maar eerst een stukje achtergrond. Voor wie het niet weet, werk technisch zit ‘online’ echt in mijn DNA. Na mijn afstuderen ben ik gelijk aan de slag gegaan bij de big old G oftewel Google Nederland. Daar heb ik 8 jaar gewerkt en heel veel geleerd en mezelf ontwikkeld.

Na 8 jaar was het tijd om het Google nest te verlaten en werd ik een Xoogler. Ik wilde op zoek naar wat ik leuk vond (mezelf opnieuw ontdekken) en iets vinden waar mijn creatieve hart sneller van ging kloppen. Met “de blessing van de BF” waagde ik de sprong en koos voor mezelf. Aangezien ik niet helemaal wist wat dat dan precies betekende voor mij carrière technisch, ging ik aan de slag met een coach. Samen met haar onderzocht ik allerlei dingen en vroeg  af en toe af wat ik nou precies met haar aan het doen was. Ik snapte er niks van, al die oefeningen en lijstjes en vragen, maar ondertussen was het me nog niet helemaal duidelijk. Ik had verwacht dat het als volgt zou gaan: ik ga naar de coach toe en wij gaan even heel goed uitpluizen wat ik nou precies wil en wat dat dan qua functies zou betekenen werk technisch. En dan hoppa solliciteren. <<MIS POES>>.

Achteraf, zie ik het meer als een proces waar ik doorheen moest. Uiteindelijk betekende dat dat ik gewoon moest gaan doen, onderzoeken en kijken waar ik blij van werd. De vraagstukken die we toen kritisch hebben bekeken hebben er wel toe bijgedragen dat ik mezelf op een andere manier leerde kennen. Uiteindelijk heeft het wel degelijk bijgedragen aan de stappen die ik daarna heb gezet, maar ik zie het meer als een “journey”.

En mijn journey, haha..die is nog lang niet voorbij. Na dat ik bij de Goog weg ben gegaan, merkte ik al heel snel dat ik niet stil kon zitten. Bij een bedrijf waar ik altijd bedrijven had geholpen content te pushen en Google producten in te zetten miste ik het creatieve stuk. Content maken had ik nog nooit gedaan, een website bouwen ook niet. Dat was stap 1.

Ik wilde leren hoe ik zelf een site kon bouwen. En dan vooral bezig zijn met een onderwerp waar ik heel blij van werd en waar ik van wist dat ik er niet snel op uitgekeken zou raken. Dat was E T E N, en dan vooral heel goed en lekker eten. Al heel gauw kwam ik erachter dat de meeste mensen WordPress inzetten om sites te bouwen, dus dook ik in de wondere wereld van de thema’s. Ik koos er eentje uit en ging aan de slag. Na een week voeteren en bloed zweet en tranen stond daar ineens een site met content live.

Ik was apetrots en weet nog heel goed het eerste moment dat Fuse Communication mijn site deelde en ik dacht WOW.. Vrienden en familie reageerden enthousiast en ook ik werd steeds enthousiaster. Ik kon mezelf heel goed ontwikkelen, zowel qua schrijven als receptontwikkeling maar zeker ook fotografie. En toen kwamen de eerste opdrachtjes binnendruppelen. Dat werden er steeds meer en met mijn Online achtergrond op gebied van performance marketing snap ik heel goed wat wel en niet werkt. Uiteindelijk vind ik een van de leukste dingen aan werkzaam zijn in dit vakgebied, dat ik bedrijven en merken kan helpen de vertaalslag te maken naar een digitale webomgeving. Hoe zet je iets op en hoe bouw je dat Online uit. Iedereen binnen het bedrijf meekrijgen en dan ook nog eens de ruimte krijgen om mooie content te creëren is waar ik heel blij van word.

image2 - Persoonlijk: My journey and adventures

Sinds een tijdje ben ik werkzaam en begonnen aan een nieuwe “journey”. Bij Bugaboo mag ik met Social Media Bugaboo Luggage op de kaart zetten. Bugaboo is niet alleen een bedrijf dat kinderspullen fabriceert, maar veel meer dan dat. Het is een mobiliteitsbedrijf en vanaf nu zullen er steeds meer producten bijkomen die daaraan bij zullen dragen. De Bugaboo Boxer is daar het eerste voorbeeld van. Het eerste bagage systeem om jouw reisavontuur te vergemakkelijken. Voor wie het leuk vindt, je kan de avonturen van de Bugaboo Boxer volgen op @bugabooluggage (Instagram, Facebook en Twitter)

Voor nu hoop ik dat het duidelijk is en als er vragen zijn, drop me a line or comment 😉 En uiteraard blijft Culinessa gewoon bestaan en kunnen jullie nog heel veel heerlijks van mij verwachten. Eten blijft natuurlijk mijn aller grootste passie

ig screenshot first post - Persoonlijk: My journey and adventures

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Persoonlijk: My journey and adventures
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]