Dat het deze week feest is op mijn blog hebben jullie wel meegekregen toch? Zo niet, lees dan even hier mijn post over hoe het allemaal begon! Na een jaar allemaal interviews te hebben gedaan, vond ik dat ook ik een keertje aan het woord mocht zijn. Lees hier de post over mijn passie voor eten, mijn hotspots en wat ik allemaal graag zou willen doen ooit, later als ik groot ben.

Zo en nu terug naar mijn feestweek! Doen jullie al mee? Ik geef echt allerlei leuke dingen weg deze week! Doen jullie al mee met het winnen van de Rosti Mepal Lunchbox en drinkbeker of de te gekke Mediteraanse lunch voor twee bij Eetwinkel Geniet? Bekijk dus even goed mijn site. Ik vind het namelijk super leuk dat jullie Culinessa.com bezoeken, comments achterlaten, mij inspireren, dus hoe leuk dat ik deze feest vreugde met jullie kan delen.

Vorige maand was ik aanwezig bij een High Tea workshop met ETNA. Wat was het leuk en wat maakten we allemaal lekkere dingen. Lees alles over mijn bakavonturen hier en ook over de heerlijke Fruittaart met Frangipane die ik maakte.IMG 5329 e1411119756581 1024x1024 - Culinessa viert feest met ETNA
Vandaag mag ik jullie verwennen en kun je meedoen met de winactie om een staafmixer van ETNA te winnen. Ik heb er met heel veel plezier mee gewerkt en vind het heel fijn dat het een krachtige motor heeft. 800 Watt dus deze staafmixer die kan wel wat 😉

ESSM50I 1024x682 - Culinessa viert feest met ETNA

Vind je het leuk en wil je meedingen naar deze staafmixer, dan moet je het volgende doen:
– Like de Facebookpagina van ETNA;
– Laat hieronder in een comment achter wat je met de staafmixer zou maken;
– Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken;
– Optioneel, maar wel heel leuk, je bent al vriend van Culinessa op BloglovinFacebook of Instagram.

Je hebt tot 26 Oktober de tijd om mee te doen! Happy winning

Kun je niet wachten, dan kun je deze staafmixer uiteraard zelf kopen via Bol.com. 

[fblike]