Elke vrijdag kijken wij naar The Voice of Holland en dan vind ik het het allerleukste om wat lekkere hapjes klaar te maken die we kunnen opeten terwijl we kijken naar de show. De mini mag dan ook veel later opblijven dan normaal omdat ze er zo gek op is. Voor mij echt quality time met de BF. De mini is gek op dansen terwijl er gezongen wordt en dan zegt ze heel streng dat wij stil moeten zijn omdat ze anders niks kan horen. We lachen behoorlijk wat af op zo een avond!

Soms maak ik gefrituurde snacks, zoals loempiaatjes, gebakken wontons of garnalen. Soms kies ik voor het maken van lekkere dips en spreads, maar vandaag ga ik voor een vlees en kaas borrelplateau. IMG 8267 1024x1024 - Vrijdag feest borrelplateau
Ziet er lekker uit he? Scroll dan gauw naar beneden om erachter te komen wat ik precies gebruikt heb en maak er zelf een TGIF feestje van met al dit lekkers!

Sinds gisteren kun je bij de Lidl terecht voor de Delicieux lijn en hieronder vind je mijn favorieten. Normaalgesproken ga ik daarheen als ik zin heb in een goede pizza. De Formaggio is hier thuis favoriet en ook sjees ik er heen als ze weer eens vanille stokjes verkopen (deze zijn echt de aller allerbeste en lekker zacht en vol met vanille). Ik hoorde laatst dat de cacaopoeder ook heel goed schijnt te zijn, dus die moet ik gauw even scoren.

Goed, terug naar het borrelplateautje. Welke Lidl Delicieux producten heb ik precies gebruikt?

– Vers gebakken brood van de Lidl
– Fenegriek kaas – gesneden in blokjes
– Oude kaas – gesneden in blokjes
– Jamon Iberico de Bellota
– Brabantse Ham
– La Rougelle Salami
– L’Amourelle Salami

Nou, als deze borrelplateau geen luxe feestje is dan weet ik het ook niet meer. En het is zo gepiept!

Vond je dit receptje lekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht  hier.

[fblike]

 

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

0/5 (0 Reviews)