G E SL O T E N Toko Tos is tegenwoordig niet meer, maar wel zijn Guido en Tosao doorgegaan met het waanzinnige concept de Japanner.

TOKO TOS // Afgelopen zaterdag zijn we gaan eten bij Cafe Struik. Er wordt elke keer door iemand anders gekookt, maar deze keer was het Japanese Streetfood. Bij binnenkomst zag ik dat het superdruk was, dus bestelden we wat drankjes aan de bar en bekeken we heel snel het menu. Ik heb gauw even Tos en Guido gegroet die bezig waren met het maken van allerlei lekkernijen. Hmmm..snel terug en bestellen maar. Ik wilde natuurlijk alles van de kaart bestellen, maar aangezien we alleen drankjes en een klein hapje gingen doen, heb ik verstandig besteld.

We begonnen met Gyoza, die een lekker luchtige kalfsvlees vulling had een een deegje wat smolt op je tong. Volgende engeltje dat piste op mn tong was de beef sashimi (ik denk dat t vlees kort gegrild was) geserveerd met een soya saus. Flinterdun gesneden, hoe doet hij dat toch?! Hierna aten we short ribs en gegrilde kipspiesjes. De kip had zo een intense smaak, lekker smokey en die saus. Oh lord die saus was heerlijk sticky salty caramel achtig. Om het af te leren nog een laatste hapje, die van de Crispy Rice met een zalm tartaartje. Gossie..ik droom er van!

In mijn enthousiasme heb ik niet van alles een foto gemaakt, maar hier toch een kleine sneak peak:

IMG 5333 300x300 - TokoTos bij Cafe StruikIMG 5335 300x300 - TokoTos bij Cafe StruikIMG 5334 300x300 - TokoTos bij Cafe Struik

Goed nieuws! Het was een mega succes en TokoTos gaat gewoon verder. Check even hun FB page.

Ik zei toch dat ik er van kon dromen, dus heb ik geprobeerd om de Crispy rice sushi na te maken.

IMG 5452 1024x1024 - TokoTos bij Cafe Struik

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - TokoTos bij Cafe Struik

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.