Mijn Japanse favorieten zijn en blijven eigenlijk trouw hetzelfde..met een uitzondering her en der 😉 Gaat dat zien, gaat dat proeven en ga vooral genieten van een culinaire verwennerij. Ik heb geen speciale volgorde, hier thuis vinden we ze op zn tijd even lekker! JA ECHT!

Taiko
Gelegen in het Conservatorium hotel vind je Taiko, waanzinnig lekker eten en echt de moeite waard voor een speciale avond. Wanneer je iets te vieren hebt.

150929 TaikoLunch ©IrisOoms 14 e1443698738985 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam

Kaiko
Kaiko
is er eentje waar we al heel lang fan van zijn. Via mijn zus Mee die een beetje boel gek is op Japan en Japans eten kwamen we hier terecht. Aan de buitenkant zul je nooit weten dat hier een restaurantje zit en zonder het adres loop je er denk ik straal voorbij.

1071106 10151797849811064 317345702 o 1024x764 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam

Takka
Voor de allerlekkerste Tonkatsu ramen kan ik alleen maar zeggen dat Takka mijn hart heeft gestolen. En zijn fluweelzachte gyoza doet ook menig harten sneller kloppen. Gaan DUS!

image6 1024x1024 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam

De Japanner
Wat ooit begon met interesse voor zn achtergrond en passie voor lekker eten, (staan op markten, werken in restaurants, popups a la TokoTos openen) ging naar een whole new level. Van foodie friends Tos en Guido, dus zowieso moet je daar gewoon een keertje heen! De beruchte Kip Schnitzel, crispy sushi of zalm tataki..Dat kunnen ze daar wel. En ze zijn tot laat open en serveren heerlijke biertjes.

foodnerdz dejapanner 1024x1024 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam
Foto via @Foodnerdz

Izakaya
Beetje New Yorks sfeertje met eten voor de fijn proevers. Fingerlicking good food en samen met een heerlijke cocktail een geweldige ervaring. Mijn favorieten, ALLES wat ik er ooit at..dat maakt het elke keer een hels karwei om er weer een keuze te maken. Meer over Izakaya lees je hier.

IMG 7321 1024x1024 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam

 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - 5 x  Japans eten bij mijn favo's in Amsterdam
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]