Een nieuwe kinderkamer – Ik werd vorige maand behoorlijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik zat in de woonkamer terwijl de kleine mini aan het slapen was. Ineens verschijnt hij na zijn middagslaapje en vertelt mij doodleuk dat ie uit bed is geklommen. Ik zo hmmm WAT?! En toen dacht ik heel snel, ok in plaats van heel boos te gaan doen, wil ik wel even weten hoe hij dit geflikt heeft. Ik vroeg hem dus om mij even te laten zien hoe hij dat precies gedaan had. Ik verbaasde me werkelijk over zijn slimme vaardigheden en het eerste wat ik toen dacht: nieuw bedje nodig, NU. Asap.

 kids room 3 732x1024 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer 

Nieuwe kinderkamer

Wij houden van strak, simpel en niet teveel poespas. Geen blauw of roze, maar een lekker neutraal kleurtje op de muren. Wij kozen voor Early dew van Flexa.

Verder is onze dochter een stoere meid, dus niet teveel glitters en hysterie. Samen met de BF ging ik aan de slag en ik kan jullie vertellen dat het projectje is geslaagd. Enige dat ons nog rest is een nieuwe vloer. Maar dat komt tzt wel. 

We zijn heel blij met het resultaat en ik vond het wel leuk om het aan jullie te laten zien. Jullie waren zo enthousiast, dat ik het maar deel hier. Hopelijk maak ik andere mama’s en papa’s blij met deze inspiratie.

kidsroom 1 697x1024 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Kinderbedje Van Stoer Hout

Na lang wikken en wegen en vooral heel veel opmeten besloten we te gaan voor een wat minder standaard bedje. In eerste instantie hadden we een hoogslaper gezien, maar die zou toch te veel plek in beslag nemen, dus dat kon niet. Ik struinde uren af online en vond toen dit super store bedje. Modern, strak en heel simpel in elkaar te zetten. Wij kozen voor een bedje wat ongelakt werd geleverd en lakten ze zelf mat. Het bedje van beide kinderen is gemaakt van underlayment door het toffe merk Van Stoer Hout.

Overige spullen in de kinderkamer

Het matras van de grote mini komt van de Ikea en via bol.com kochten we dit matras voor de kleine mini.
Het dekbed met Batman is van de HM home
En die van takkie uiteraard van de Hema.
De kussens zijn van het merk Silvana en speciaal gemaakt als eerste kussen voor een kind. Hij ademt goed door.

Hoeslakens kocht ik bij Schlafgut, een van onze favoriete merkjes. Was je de hoeslakens volgens de instructies dan blijven ze jaren mooi.
Het ronde kleed met stippen is van Ferm living kids.
Het schapenvachtje is een nepperd van de Ikea. 

De lego blokken opbergers gebruiken wij voor het handig opbergen van o.a Playmobil, lego en de treintjes van de mini.
Het mini lampje, de Buddy is van Philips is een must have; zo houden wij onze mini in bed smorgens.
De dream catcher met leer is van het leuke merkje Bisou de Lou.
De lamp in de kinderkamer heet Joxtorp en is van de Ikea. Deze verfde ik over met de Early Dew verf om eenheid te creeeren.
De vogeltjes haak is van het merk Qualy.

De leuke wolk met druppels bestelde ik bij Debbie van LaxbyDebs
De opbergboxen zijn van de Ikea en vgl met de Kussig bakken met deksel.
Op de deur prijken tassels die ik kocht bij Xenos, een aantal jaren geleden.
De letterbeker op het bedje is van Designletters.
De sterrenlamp kocht ik bij de HEMA.
De Artis de Partis kregen bij de kindjes toen ze voor het eerst naar Artis gingen.

kids room 2 720x1024 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamerkidsroom 1 2 683x1024 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

kidsroom 1 3 1024x630 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

kidsroom 1 5 1024x664 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer
kidsroom 1 6 683x1024 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Culinessa lifestyle: een kijkje in de nieuwe kinderkamer
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebookvia #culinessarecepten of tag mij in je berichten. Ik heb ook Pinterest en deel daar de mooiste borden.