Je eigen McChicken thuis maken dat kan! We geven toe, er is geen andere dan de OG van de Maccie zelf, maar soms breekt nood wet dus toen de McDonalds bij ons al weken gesloten was besloot ik gewoon te experimenteren met de kids.

Zelf een mcChicken maken

M’n zus gaf mijn moeder de tip om bij de Lidl de perfecte kipnuggets dupe te kopen en die nam het voor mijn McNuggets obsessed mini mee. Dat beviel goed en toen besloten we samen we gaan thuis onze versie van een McChicken maken. Ik heb het een aantal keer gemaakt en toen dacht ik JA opschrijven en delen zsm. Het andere geheim zat hem de mayonaise. Na een aantal mayo’s uitgeprobeerd te hebben was de conclusie dat de Yofresh van Calve de beste match was.

McChicken sauscopycat ~ 4 broodjes

3 EL Yofresh mayonnaise van Calve
1/2 tl uienpoeder
1/2 tl poedersuiker
Likje mosterd

McChicken thuis maken
(Sesam) bolletjes / burgerbroodjes
Ijsbergsla – voorgesneden
McChicken copycat saus
Kipnuggets ~ 3 tot 4 per broodje

Zo maak je dit thuis

Bak de kipnuggets af in de Airfryer volgens de instructies op de verpakking.
Maak ondertussen de saus.
Snijd de broodjes open en besmeer ze met wat van de McChicken copycat saus, ijsbergsla en kipnuggets.

Eet smakelijk!


ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)