Recept Marshmallow cocktail + winactie

Als klein meisje kon mijn moeder ons verwennen met een simpel maar lekker toetje, ze maakte weleens marshmallow cocktail. Ze kocht dan een blikje fruit cocktail en gebruikte kleine marshmallows. Deze kochten we als we op vakantie waren in Amerika en dan hadden we in Nederland een voorraadje. Het zag er vooral heel gezellig uit, dus ook een grote hit tijdens feestjes.

Dit bracht me op het volgende idee. Ik stel me voor dat wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat, je ook af en toe iets nieuws op tafel wil zetten. Dit receptje is zo makkelijk en camping proof dat ik het jullie allemaal aanraadt. De kindjes kunnen ook meehelpen, dus dat maakt het zeker tot een gezellige boel. Ook is het een perfect toetje met warmer weer. Ideaal dus voor de komende dagen hier in Nederland.  Ik word zo blij van hoe het eruit ziet, echt zo zomers! En dat kersje, dat maakt het gewoon AF!

Hebben jullie nog leuke kids proof receptjes gemaakt met fruit in blik? 

del monte winactie

Winactie: Vinden jullie het leuk om een pakketje met fruit in blik en een leuk schort te winnen?

Laat dan hieronder in een comment achter welk toetje jij zou maken met dit fruit. Ik mag 2 pakketten weggeven en trek dan volgende week woensdag een winnaar.

Let op: Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken;
Optioneel, maar wel heel leuk, je bent al vriend van Culinessa op Bloglovin, Facebook of Instagram.

marshmallow cocktail culinessa

Recept Marshmallow Cocktail 

Ingredienten
1 blikje Del Monte fruit cocktail

25 gram Mini marshmallows
3 EL Griekse Yoghurt
[Optioneel: Bus Slagroom]

Methode
Meng in een grote kom, yoghurt, marshmallows en fruit cocktail.
Verdeel over 4 glazen en spuit er eventueel een toefje slagroom op.

Voor wie het leuk vindt om te koken met fruit, eerder deelde ik al mijn recept voor zoetzure kip hier

Tip! Hebben jullie nog een favoriet recept voor een gerecht met fruit? Stuur dan je recept in op de website www.sayyestothebest.nl en maak kans op een Sodastream Source inclusief Del Monte Sparkling Drinkmix t.w.v. 129,99€

 

culinessa signature posts new
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Dit vind je misschien ook leuk

Johny cake recept

Recept Antiliaanse Johnny Cake

Voor mij staat een vakantie Curacao in het teken van familie EN lekker eten. Ja dat lees je goed. De […]

Read More
broodje vocking worst

Flairtje is in town, wie doet er mee?

“De Flairtje maand” is in town en ik ga jullie er alles over vertellen. Hoe vaak eet jij ergens en […]

Read More

Liever kwaliteit dan kwantiteit??

Wie mij wat langer volgt op Instagram (@culinessa.com) weet dat ik houd van eten, lekker eten, maar ook van leuke […]

Read More
Huawei Mate 9

Review Huawei Mate 9

De Huawei mate 9; is het ook mijn maatje? Zoals jullie weten heb ik een grote liefde voor fotografie en […]

Read More