Ik heb het nu een tijdje op mijn keukenblad staan en vertel jullie vandaag alles over mijn Sage Infizz fusion. Met de InFizz™ Fusion kun je sap, thee, cocktails, wijn en frisdrank laten bruisen. Toen we gingen verhuizen en we een nieuwe keuken uit moesten zoeken twijfelden we heel erg of we moesten gaan voor een Quooker met optie voor bruisend water. Hebben we niet gedaan toen maar met dit apparaat kan ik in ieder geval testen of het wat is voor ons. De HB ook blij 😉

De specs van deze Sodamaker

Bij het apparaat krijg je de volgende accessoires meegeleverd: een fles van 1 liter met roestvrijstalen basis en dop, dubbelzijdige reinigingsborstel, zeef en trechter. Extra flessen kun je afzonderlijk kopen voor €24,90 (600 ml, 2 stuks) en €29,90 (1 liter, 2 stuks). De InFizz Fusion is compatibel met standaard 60L CO2-gascilinders.

De Sage InFizz Fusion werkt op een CO2 gascilinder, welke standaard verkrijgbaar zijn. Een cilinder is goed om 60 liter bruiswater te creëeren.. Hier kun je dus wel even mee vooruit. Let op deze is niet inbegrepen.

Je kunt het kopen in de kleuren RVS mat, wit, zwart truffle of zwart noir.

Afmetingen:(b) 43 x (d) 15 x (h) 26cm

Scoor hier deze Sage InFizz Fusion beauty , de Adviesprijs is vanaf €199.90.

Wat vind ik fijn aan het apparaat, de Sage InFizz Fusion

Eerste pluspunt, je maakt niet alleen kraanwater bruisend, maar basically kun je bij ALLE drankjes bruiswater toevoegen. Je hoeft alleen maar te bedenken wat je wil. Mocktails en cocktails here we come.

Het is een smal maar lekker strak design, dus neemt weinig plaats in op je keukenblad. Daar houden we van.

Het is niet moeilijk om met het apparaat aan de slag te gaan en binnen no time heb je je fles voorzien van bruiswater.

Bewaar de meegeleverde literfles lekker in de koelkast voor later.

Geen stroom voor nodig, dus je kunt het overal neerzetten.

Als ik dan een nadeel moet noemen vind ik dat de cilinders die je moet aanschaffen en de extra flessen die je moet kopen.

Wat wil ik nog meer maken met de Sage Infizz Fusion

Ik ben een nieuw project gestart, namelijk ginger ale maar dan met een knipoog naar de Surinaamse gemberbier. We zitten op poging 3 dus ik ga nog ff verder met experimenteren. Hij wordt wel echt steeds lekkerder. Verder maak ik binnenkort een Passievrucht soda en heb ik mijn zinnen gezet op een fizzy Paloma die ik trof in het SAGE receptenboek voor de sodamaker online zag staan. Oh en we halen altijd bij het Betuwse Wijndomein een heerlijke sparkling tea, dus ik ga ook daar mee aan de slag. Nog lang niet uitgespeeld hier en als het aan de mini’s lag moeten we ook zelf Fanta en Cola maken. TBC.

Conclusie: hier thuis zijn we fan van SAGE, want niet alleen ons koffieapparaat is van Sage, maar ook mijn pizzaoven en mijn pressure cooker zijn van dit fijne merk. Op je wish list hoor deze!

* Dit apparaat mocht ik uitproberen van SAGE, maar je leest hier wel mijn eerlijke mening.