G E S L O T E N – Wij hebben altijd met veel plezier gegeten bij dit restaurant, dus laten we ons verslag staan.

Mazzo Amsterdam // De mini en ik brachten de BF naar Schiphol en op weg daar naartoe had ik bedacht dat ik geen zin had om te koken of thuis te eten. Tevens gaf de mini aan dat ze het wel leuk vond als we weer eens samen een hapje gingen eten.

Ik dacht, waarom ook niet. Het was warm en in de keuken staan was nu toch geen pretje. We waren redelijk vroeg en gingen gezellig samen eten bij restaurant Mazzo. Het was een woensdag en ik had niet verwacht dat het er om 18 uur al zo druk zou zijn. Eenmaal binnen zaten er al een heleboel mensen lekker te borrelen en achter in de zaak zat een gezin lekker pizzas te eten.
IMG 6476 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
IMG 6481 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
IMG 7308 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa

Ik bekeek de kaart en de mini vroeg doodleuk aan de mevrouw van de bediening of ze wat te eten mocht bestellen. Uiteraard werd er gevraagd wat ze dan wilde eten en ze zei heel overtuigend ik wil een Truffel Pizza. De mevrouw keek haar aan en zei “wat wil jij?” En toen bevestigde ze: “ja, ik wil een truffel pizza!” Het was hilarisch om te zien hoe de mevrouw keek. Ze kon het amper geloven. Zo een mini mensje en zo goed weten wat je wil. Ja het is echt zo, van wie zou ze het hebben!? Hehehhehe. 

Ik ging voor twee kleine voorgerechten, althans, dat maakte de mevrouw van de bediening me wijs. Een salade met groene asperges, parmezaans kaas en rucola en ook nam ik de Caprese Mazzo; gefrituurde mozarella. Eenmaal op tafel geserveerd dacht ik: “hoe krijg ik dit allemaal op?!” Gelukkig is de mini ook dol op groente en at ze braaf de aspergesalade met me op.

Terwijl ik aan het genieten was van mijn voorgerechten was de mini begonnen aan haar pizza. Het leuke is dat ze speciaal voor kinderen een bijzondere pizza maken. De mini kreeg eentje in de vorm van een vis. Wow mama, een vis en die mag ik helemaal opeten. 

Als hoofdgerecht koos ik de Strozzapreti alla Salsiccia oftewel pasta met worst. Heerlijk gerechtje en echt goede tomatensaus als basis. Dat proef je gewoon. Stiekem (ok, niet zo stiekem!) wilde ik een pot van de tomatensaus (geen idee of ze die eigenlijk zelf maken?) en de oortjespasta kopen, maar dat kan helaas niet. Wellicht iets voor in de toekomst?!

De mini wilde heel graag een toetje en omdat ze zich zo goed had gedragen vond ik het een goed idee. Ze kreeg het kinderijsje met discodip. Wat een feestje was dat voor haar. Na al dit lekkers opgegeten te hebben, kon ik geen boe of bah meer zeggen. Tevens mag ik toch geen toetjes door de zwangerschapsdiabetes

Voor mij een fijn restaurant waar ik zeker met de mini terugkom!
IMG 6456 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
IMG 6478 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
IMG 6475 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
IMG 6480 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa

Pizza Sorpresa
Leuk om te weten is dat ze elke woensdag een Pizza Sorpresa avond hebben. Wanneer je een pizza bestelt, verrassen de chefs je met iets leuks erbij: een piccola sorpesa. Een kleine verassing die elke week wisselt. Dit kan zijn van een verrassende cocktail tot aan een onverwachts cadeautje uit de keuken, zoals een klein voorgerechtje of dessert!

Elke woensdag – vanaf 18h00

Mazzo Amsterdam
Rozengracht 114
Amsterdam
IMG 7306 1024x1024 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Review 020: Eten bij Mazzo Amsterdam + Pizza Sorpresa

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.