Restaurant Cecconi’s Amsterdam // We love Italian food…did you not notice? Vast wel en leuke anekdote. Zo af en toe mag ik uiteten voor Culinessa en toen mijn mini hoorde dat we een date night hadden vond ze dat niet zo leuk. Mama, mag ik mee was haar reactie? Ik zo, nee niet vandaag. Morgen moet je naar school, dus het is niet zo handig. Haar volgende reactie was, “Wat voor restaurant is het precies?” Ik zei Italiaans, nou en toen barste de bom. Ik wil ook mee, dat is niet eerlijk en ga zo maar door. OOPS..ik beloofde haar dat ze een andere keer mee mocht. Dus zo gezegd, zo gedaan. 

TALIAANS RESTAURANT CECCONI’S AMSTERDAM

cecconis culinessa 1 - Culinessa tips: Restaurant Cecconi's Amsterdam
Meneer Cecconi him self: Andrea Cavaliere

Cecconi’s, een klassiek Italiaans restaurant, is gevestigd in het Soho house in Amsterdam, een besloten club voor creatievelingen. De members club is alleen voor leden, maar het restaurant op de begane grond is voor iedereen toegankelijk. YES!! 

Er is een bar, een lounge, een restaurantgedeelte met fijn uitzicht, maar ook een private dinning. Lekker veel Italianen in de keuken, in de bediening en achter de bar. En dat is fijn!

Eten bij Cecconi’s in Amsterdam

Ik heb er nu alweer 2 keer avond gegeten gegeten, een keer met de BF en een keertje met mijn mama en zus en de mini’s. Beide keren aten we er fantastisch en gingen we met blije maagjes het restaurant uit.

Mijn favorieten tot nu toe:
– De burata, heerlijke romige mozarella, geserveerd met pistachenoten en tomaten.
– Calamari fritti geserveerd met een saus van gerookte tomaten.
– Agnolotti del plin, gevulde ravioli met lekker gestoofd vlees
– Pasta met kreeft

Brunchen bij Cecconi’s

Ook ging ik met mijn lieve vriendinnen brunchen bij Cecconi’s. Ik kan werkelijk niet beginnen met uitleggen, maar om je een beeld te geven hou ik het kort en bondig: ZELF gaan is het beste advies dat ik je kan geven. Je onderdompelen in de wereld van Cecconi’s van 12hr tot 16hr en onbeperkt genieten van: een koud buffet, een warm buffet, een mega grote borrelhoek, een kaasplank van hier tot ginder en man man man..de toetjes bar was werkelijk fenomenaal <3 ECHT!

cecconis amsterdam 3 - Culinessa tips: Restaurant Cecconi's Amsterdam

Cecconi’s Amsterdam
Spuistraat 210 Amsterdam

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Culinessa tips: Restaurant Cecconi's Amsterdam

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.