De Jansz family sundays zijn terug in het Pulitzer hotel – Sinds de mini op zondag zwemles heeft is die dag meestal een beetje hectisch. Dus toen ze een dagje vrij had van zwemles zagen wij onze kans schoon om even met het gezin gezellig te eten. Restaurant Jansz in Amsterdam heeft namelijk Jansz family sundays: in een relaxte sfeer lekker op tijd eten, want de volgende dag hebben de kleintjes weer school. We love quality time en let me tell you, dit was een feestje.

Ongestoord eten bij Jansz. family sundays

Je komt binnen en de kinderen worden opgevangen door te lieve nanny’s. Vanaf binnenkomst tot het moment dat je weggaat wordt er voor de kindjes gezorgd en is er genoeg te doen om ze te entertainen, van kleuren, een filmpje kijken tot stoelendans. Ook houden de nanny’s het goed in de gaten, want zodra het eten gereed is om uit te serveren worden de kindjes netjes begeleid naar de tafel. 

jansz amsterdam 3 700x1024 - Jansz Amsterdam - family sundays. Een uitje met het hele gezin
WhatsApp Image 2018 06 22 at 23.48.36 e1529704466276 - Jansz Amsterdam - family sundays. Een uitje met het hele gezin

We zijn onlangs weer geweest en ik laat jullie zien wat voor heerljks we aten. We zijn nog steeds fan! En hoe gezellig was de Pullitzer garden? Sowieso is hotel Pulitzer iconisch en echt een feestje om te verblijven. Lees alles over onze staycation bij Pullitzer Amsterdam die onze mini’s nooit zullen vergeten: “Mam dat hotel met een fiets in de kamer”.

Kindvriendelijke menukaart bij Jansz Amsterdam

Bij binnenkomst werden we naar onze tafel begeleid. We kregen een menukaartje en lieten onze kids kiezen; immers het was niet voor niets een familie diner. De grote mini had er mega veel zin in om weer een keertje mee uit eten te mogen, dus die was helemaal in haar element.

Vooraf voor haar de mac n cheese en voor de kleine mini tomatensoep. Nadat hij de helft van zijn soepje op had wilde hij graag met zijn grote zus ruilen. Dat mocht. S C O R E!

Wat me opviel is dat de gerechten heel laagdrempelig zijn en de menu kaart dus heel toegankelijk. De BF ging voor steak tartare en ik koos voor de beruchte meatballs. Beiden stelden niet teleur. 

Als hoofd voor mij de kreeftenrisotto en voor de BF een stukje kalfsvlees. De kids deelden een burgertje met wat frietjes en kregen als toetje een lekker ijsje. We hebben gesmuld en vinden dit een hele goede tip voor mama’s en papa’s die rustig willen kletsen maar goed willen eten. We will be back!

Wanneer?
Elke laatste zondag van de maand bij Jansz. in de Amsterdamse Negen Straatjes: Reestraat 8 Amsterdam.

Oh ja, er is dus echt een aparte kamer in het restaurant. Te gek en echt dat huiskamer gevoel, dus mocht je reserveren, kijk dan even of dat daar kan.

jansz amsterdam 1 805x1024 - Jansz Amsterdam - family sundays. Een uitje met het hele gezin

Meer info via Jansz Family sundays

ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.