Cucina Elena Vleuten // Nadat ik op social een aantal keren deze leuke pizzeria voorbij zag komen besloten wij toen we er toevallig langsreden om er een pizzaatje af te halen. Ik ben steeds vaker aangenaam verrast in Utrecht, dus dit is een welkome ontdekking.   Een volgende keer gaan we rustig zitten, maar ik moet mijn enthousiasme met jullie delen: wat een leuke tent! Ik sprak de eigenaar, Hugo, en die vertelde me vol enthousiasme dat hij afgelopen november is begonnen met dit leuke tentje.

Cucina Elena Vleuten

Zijn overgroot tante Helena woonde in Italie en daar at hij voor het eerst een pizza zoals het hoort. Maar ook zijn vrouw Ellen, die heel trots prijkt als het gezicht van de zaak, vormt de basis voor de naam van dit restaurantje: Cucina Elena.   Je stapt er binnen en het is er een gezelligheid van jewelste: lekker veel roze en geel. Buiten zitten kan ook! Heeeel even waande ik me op deze mooie zomerse zondag in Italie. Gezellige tafels met stoeltjes staan voor je klaar. 

Italiaanse pizza’s in Vleuten – ook afhalen

Op de kaart diverse pizza’s, gebakken in een houtoven, maar wij aten deze keer een pizza met salami, maar ook de truffel pizza hebben we geprobeerd. Heerlijk en wat hebben we allemaal zitten smullen. De kleine mini die at wel twee stukken en zat letterlijk van oor tot oor onder de pizza, want hij was zo lekker de saus.  Wij gaan gauw terug in ieder geval. Perfect als het zonnetje schijnt, wijntje erbij en wat anti pasti als voorafje oh en ik moet natuurlijk een keertje de tiramisu proeven! Dat MOET!

Tegenwoordig is het restaurant gedeelte ook mooi uitgebreid en waan je je in een Elena paradijs. We can’t wait to sit down.

0335F72E AA30 41C9 85F4 88839C01633C 684x1024 - Culinessa tips: Cucina Elena Vleuten

Cucina Elena
Stationsstraat 53
030 – 677 18 88
Vleuten – Utrecht

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Culinessa tips: Cucina Elena Vleuten

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn receptenoverzicht.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je