Mini pavlova’s met fruit / Het is echt heeeeeel grappig, maar soms vergeet je wat je wilde bloggen en delen hier. Echt..ok vooruit, heel vaak ben ik dan enthousiast en ga ik aan de slag, schiet ik de foto, maar heb ik gewoon geen tijd om dan het recept hier te delen. Goed, ik ga nu toch weer een poging wagen, want ik moet dit recept met jullie delen. Simpel, goed voor te bereiden en het zier er lekker feestelijk uit, toch?

Traktatie

Dit recept voor mini pavlova’s is er eentje die perfect is als toetje voor een kerstdiner OF als een originele traktatie. Het leuke is je kunt dit recept eigenlijk eindeloos variëren met verschillende soorten fruit of toppings. 
In de zomer is dit ook erg lekker met aardbeien. Het is een recept dat er ook nog eens gezellig uit ziet: al die mini taartjes zijn toch geweldig! Wil je toch iets anders, dan is Eton Mess een recept dat zeker in de smaak valt.

Mini pavlova met fruit 1 806x1024 - Recept mini pavlova met fruit

Recept mini pavlova met fruit

~ helelboel mini’s

Ingredienten
meringue recept
250 ml Opgeklopte slagroom
Frambozen
Blauwe bessen
Bramen
Pistachekruim
Takje munt voor garnering

Hoe maak je mini pavlova’s met fruit

Volg de instructies voor het maken van meringues, maar bak ze niet af.
Schep met een lepel wat van het beslag op een bakplaat en duw er een kuiltje in. Dit doe je zodat je straks de pavlova kunt vullen.
Bak af volgens het recept.
Klopt ondertussen de room stijf en schep over in een spuitzak.
Wanneer je pavlova’s zijn afgekoeld spuit je er wat slagroom op, garneert met een framboos en braam en een takje munt.
Strooi op elke mini pavlova een beetje pistache kruim.

Mini pavlova met fruit 2 1024x683 - Recept mini pavlova met fruit

Nog meer lezen?

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Recept mini pavlova met fruit

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)