Borrelhapjes – Nu de feestdagen om de hoek zijn en het einde van 2017 in zicht, dacht ik: ik deel met jullie wat lekkere hapjes. Wij gaan met kerst uiteten en tweede kerst gaan we lekker thuis steak met frietjes eten. De BF heeft een nieuw liefje, een sous vide apparaat en daar kunnen wij ook van meegenieten! Enige dat we moeten doen is een lekker stukje vlees halen, wat frietjes en salade. Ben je nog bezig met je kerstmenu, neem dan ook zeker een kijkje op deze kerstpagina, daar vind je alles wat ik heb gedeeld voor kerst. Op Oudjaar gaan we borrelen met de lekkernijen van Boers en Boers. Maar uiteraard gaan we ook eea zelf maken. Vandaag deel ik met jullie wat borrelhapjes die mij hier perfect voor lijken. Ze zijn niet allemaal van mij, sommige zijn ook van mijn blogvriendinnetje Suzanne van Puur Suzanne. 

Carpaccio Tapenade
carpaccio tappenade 1024x666 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

Blini’s met geitenkaas
blinis geitenkaas 1024x640 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

Kaasballetjes
antiliaanse kaasballetjes culinessa 2 1024x683 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

Mini Hamburgers
Kikkoman  3 764x1024 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

Vegetarische Bladerdeeghapjes
vegetarische bladerdeeghapjes puur suzanne 1024x640 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

Ik wens jullie in ieder geval hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Ook heb ik een leuke tip voor jullie, de prikkertjes van Anovi zijn werkelijk prachtig en perfect geschikt voor de borrel.
culinessa anovi 683x1024 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen

 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - 5 x Borrelhapjes voor de feestdagen
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)