Deze borrel kerstkrans moet ik in het kader van mijn liefde voor borrelen ook even delen natuurlijk. Ik kwam op het idee om deze krans te maken toen ik door de Lidl werd gevraagd samen te werken. Deze post is niet gesponsord, maar jullie vonden het zo leuk op Social dat ik het hier nog een keer deel.

Borrelkrans of borrel kerstkrans

Het is een gezellige krans om te borrelen of snacken en ik deel hieronder mijn ideetjes voor de lekkerste combinaties ever. Eigenlijk kan je deze krans maken met wat je lekker vindt, denk bijvoorbeeld aan de volgende combinaties met lekker stokbrood of zuurdesembrood:

  • Prosciutto, bolletjes mozarella, (appel) kappertjes, cherry tomaten;
  • Zalm, avocado, edamameboontjes, cherry tomaatjes, wasabimayo;
  • Garnalen, ijsbergsla, bieslook, cocktailsaus;
  • Mozzarella, cherry tomaatjes, olijven en basilicum,
  • Charcuterie en kaasjes, olijven, crackertjes
borrel kerstkrans 1 683x1024 - Borrel kerstkrans

Feestelijke borrel kerstkrans

Je snapt het al, je kan het met van alles en nog wat maken, maar vooral met wat je lekker vindt of waar je zin in hebt. Zolang je de vorm van een krans aanhoudt your good. Ziet het er gelijk feestelijk uit!

amuse hoorntjes 1 1024x746 - Borrel kerstkrans

Borrelrecepten

Behalve dit ideetje, heb ik nog tig lekkere borrelrecepten die ik hier heb gedeeld met jullie. Zo zijn bijvoorbeeld de amuse hoorntjes alweer drie jaar een hit tijdens de feestdagen. In mijn uitleg om deze te maken heb je geen ingewikkelde vormpjes nodig, maar met een simpele hack maak je ze zo in een handomdraai.

Nog meer inspiratie?

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Borrel kerstkrans

Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.