Zoals jullie weten ben ik echt een burgermeisje. Daarom kon ik het niet laten  toen ik de uitnodiging voor een leuke eventje kreeg. Ik vroeg Mee naar het event te gaan, want ook zij kan genieten van een burgertje op zn tijd. Zowel Mee als ik hebben in Rotterdam bij Ter Marsch & Co een burger gegeten, dus ze kon goed vergelijken. Ze ging er met veel plezier naartoe.

Yes, yes, yes. Jullie lezen het goed, vanaf vandaag kunnen we ook in Amsterdam van de lekkere burgers van Ter Marsch & Co smullen! Deze succesformule uit Rotterdam (mijn artikeltje over Rotterdam lees je hier) wist met hun Burgeresse, een juicy burger van Scottish Angus beef en Japanse Wagyu de titel van beste burger van Nederland in de wacht te slepen. Need I say more…

Precies op het hoekje van de bloemenmarkt en de Vijzelstraat zullen ze nog het hele jaar rocken. Uiteraard kan je hier de Burgeresse en nog veel meer lekkere dingen proeven. Ze stelden niet teleur en vanaf nu kunnen jullie dus ook zelf de beste burger van Nederland proeven. Go and check it out soon.

IMG 1782 e1456948905392 - Ter Marsch & Co goes Amsterdam - 020 tip
IMG 1756 - Ter Marsch & Co goes Amsterdam - 020 tip
IMG 1759 - Ter Marsch & Co goes Amsterdam - 020 tip
IMG 1758 - Ter Marsch & Co goes Amsterdam - 020 tip

Ter Marsch & Co Amsterdam
Vijzelstraat 4
1017 HK Amsterdam
info@termarschco.nl