Onze lieve vrienden M+A zijn op vakantie in NL en wilden graag met ons afspreken, uiteraard met een lunch erbij. Aangezien ze thuis beter Asian streetfood kunnen eten dan hier dachten we dat het wel leuk zou zijn om iets te doen dat ze nog niet heel veel in Azië hebben. Ik dacht iets nieuws en sterker nog iets dat we allemaal nog niet geprobeerd hadden, namelijk: Mexicaans eten! Jap, je leest het goed; sinds een maandje of twee opende Salsa shop in Amsterdam zn deuren en zijn sindsdien mega populair. Ik zie ze overal verschijnen, tenminste op mijn Social media kanalen [of zegt dat iets over mijn familie, vrienden en de mensen die ik volg?!].

Niw’s het zijn 4 vrienden die krachten hebben gebundeld en samen het briljante idee bedachten om mensen goed kwalitatief eten te serveren, maar dan wel snel. Ter plekke maken ze voor je neus Mexicaanse happen met de meest smaakvolle en natuurlijke ingrediënten. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je wil eten en ze helpen je graag met het maken van de juiste combinaties.

Op het menu, waar ze in twee maanden tijd aan gesleuteld hebben samen met een Mexicaanse chef Sandra Tejeda, vind je dagelijks vers gemaakte burritos, burrito bowls, zachte tacos of salades. Wanneer je een keuze hebt gemaakt wat je gaat eten, welke vulling je wil, dan komt het leukste gedeelte S A L S A tijd! Je kunt namelijk kiezen uit wel 6 verschillende salsas. Mijn absolute favoriet is de “smokey pineapple chipotle”. Oh en ze zijn de eerste die de bekende Cholula sauzen in Nederland mogen verkopen. 

IMG 1247 e1408091732480 1024x1024 - Salsa Shop: hemelse salsa in Amsterdam

IMG 1267 e1408091758709 300x300 - Salsa Shop: hemelse salsa in AmsterdamIMG 1254 e1408091745439 1024x1024 - Salsa Shop: hemelse salsa in Amsterdam

O en voor ik het vergeet, ze hebben ook geweldige drankjes en een heerlijke frozen Margarita!

Je kunt er zitten en lekker daar alles opsmikkelen, hun cactus water geven of het eten meenemen naar huis en daar lekker van genieten. Eigenaar Louis (zie foto hierboven) heeft beloofd dat het niet bij 1 Salsa Shop blijft!

Salsa Shop

http://salsashop.nl
Amstelstraat 32-A
1017 DA, Amsterdam
Nederland

[fblike]