Twinning is winning, dus ook voor jullie een leuke winactie met Bergstein. // Het is alweer even geleden, maar ik dacht tijd om jullie een update te geven. Ik weet niet van jullie maar ik heb het kouhouuud…eerst kreeg ik die terror griep die iedereen nekt en geloof me die heeft me goed gepakt. Eerst een hele poos moe, koud en na drie weken bammm 5 dagen 39 graden koorts, pijn aan mn lijf, hoesten en proesten en toen duurde het maar en het duurde maar voordat ik me een beetje fit voelde. V R E S E L I J K. En dan nog mijn hersenschudding daarboven op. Door dat ik nog steeds kamp met een “hersenschuddingshoofd” betekent het dat mijn hoofd, als ik niet fit of ziek ben, het extra zwaar heeft. Dat wil zeggen dat ik dus rustig aan moet doen. Nog rustiger dan voor mijn hersenschudding.

Over het algemeen vraag ik me af of het wel beter met me gaat. Ik heb sinds een tijdje een nieuwe bril en ik weet niet of ik moet wennen, maar mijn ogen hebben het zwaar. Mijn zicht heeft het behoorlijk zwaar. Pijn aan mn hoofd, weinig energie en ook lezen is dan een uitdaging.  Ook mensen die snel voorbij lopen vind ik lastig te volgen. Het lijkt wel te maken hebben met verwerken van de beelden. En dat is mijn grootste angst. Dat de kwaaltjes die ik nu heb niet meer weggaan en dat dit het is. Het is namelijk alweer 9 maanden geleden en sommige dagen denk ik: het gaat langzaam, maar ik ga zeker wel vooruit en andere dagen denk ik: wanneer is mijn brein weer geheeld en kan ik de dingen doen die ik deed. Ik merkte dat dat niet voor mij werkt, dus moet ik het toch anders aanpakken. Niet teveel willen, niet teveel vooruit kijken. Niet teveel bezig zijn met “wat als”, maar gewoon toegeven.

Toegeven en chillen

Soms is het moelijk om er aan toe te geven, ook omdat je in je hoofd een planning hebt of bedacht had dat je iets wilde doen of ergens naar toe wilde. Maar ik probeer heel hard naar het advies van de mensen om me heen te luisteren en dat is, zoals ik al eerder zei toegeven. De ene dag gaat dat beter dan de andere dag, dus maak ik het mezelf zo gemakkelijk mogelijk. De kleine mini en ik doen gezellig veel samen. En dan lekker samen relaxen. We kunnen dan samen gezellig koekjes bakken en daarna heerlijk een theetje drinken. Lekker chillen in de ochtend als de grote mini naar school is. Een boekje lezen samen of voor mama lekker makkelijk met de tablet erbij en chillen maar. 

Bergstein x Culinessa 1 1024x670 - Persoonlijke update + winactie Bergstein sloffen

Geluk zit hem in de kleine dingen

Het stomme is dat geluk hem in de kleine dingen zit. Ik ben wel blij dat ik veel kan zijn met de mini’s, dat ik Culinessa.com heb waar ik mijn creativiteit en passie kwijt kan. Dat ik leuke opdrachten krijg die ik vanuit huis kan doen of iets lekkers eten ergens met mijn schattie of warme voeten door de heerlijke sloffen van Bergstein. In ieder geval geen koude voeten meer hier in huis and I love it. Hoe leuk dat ik van Bergstein ook twee paar mag weggeven. En zeg eens zelf twinning is zowieso winning! Dus…..

WINACTIE met de Bergstein sloffen

Ik mag dus een andere mama blij maken. Ik geef namelijk precies deze sloffen weg, Eentje voor mama en eentje voor de mini (indien de gewenste maat op voorraad bij Bergstein is). Ikzelf heb maatje 29 en mijn mini maatje 25. De maatvoering is normaal. Vind je het leuk om die te winnen, doe dan gezellig mee met de winactie. Vertel mij wat je leukste bezigheid is om samen te doen met je kleintje en hoe jullie chillen! Ik kan wel wat inspiratie gebruiken. 

UPDATE: de winnaar heeft intussen een mailtje van mij ontvangen! gr Vanessa

Bergstein x Culinessa 2 683x1024 - Persoonlijke update + winactie Bergstein sloffen

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Persoonlijke update + winactie Bergstein sloffen
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.