Brunchen bij het Andaz hotel // Ik denk dat een nieuw interessegebied is aangewakkerd: de brunch! Eerder dit jaar at ik samen met mijn mama en de mini bij Le petit Bistro en daar genoten we van een tot in de puntjes verzorgde brunch. We genoten intens en zeiden dit moeten we gewoon vaker doen.

Ik ging op onderzoek uit en kwam al snel tot de volgende conclusie: lekker verwend worden in eigen land kan tegenwoordig ook heel goed in de wat duurdere hotels. Ik sprak af met mijn mama dat we dit vaker gingen doen. Lekker lui op zondag verwend worden. Dus, zo gezegd en zo gedaan. De BF was deze keer aan de beurt om mee te gaan naar het Andaz hotel. 

Nu de nieuwe mini er is, reserveerde ik om te gaan brunchen om 12h30. Hij ging bij zn tante logeren en de mini ging met ons mee. Tenminste dat was de bedoeling. Onderweg naar mijn zus besloot ze dat ze niet met ons mee wilde. Ze wilde ook bij haar tante blijven. Na even overlegd te hebben dropten we de kids (yep, beide!) en gingen met zn tweeën op pad. Nog beter, een onverwachtse date. <Y E A H>

Eenmaal aangekomen bij restaurant Blue Spoon werden we verwelkomd met bubbels terwijl de serveerster ons ging uitleggen hoe het concept precies werkte. Je kon kiezen voor een menu a 39 euro of losse onderdelen en dan gebruik maken van de buffets of het a la carte menu.

Ik zag gelijk de geweldige dessert tafel en kon niet wachten om er even een kijkje te nemen. OMG wat moest ik nou precies nemen straks. Ik kon niet kiezen (denk Cheesecake, chocolade mousse, creme brulee, pistache taart, koekjes of fruit), dus besloot ik van alles een ietsie pietsie stukje te nemen, na het eten. Ok vooruit, ik nam een chocolade koekje mee voor bij mijn theetje. Dat moest gewoon. De rest na het eten dan maar.

Eerst langs het buffet voor wat lekkernijen. Het is zo lekker allemaal dat je op moet passen dat je niet teveel neemt. Er was immers nog een volgende gang en de toetjes lonkten. Ik koos als hoofdgerecht voor de Sunday Roast en de BF ging voor de vis van de dag. De porchetta was goddelijk lekker. We kregen er beiden geen genoeg van. Dus besloten we, wij moeten ook een keer zelf porchetta maken; die gaat dus hier op de to do list! Uiteindelijk zat ik zo vol, dat ik heel verstandig een ietsie pietsie beetje van de chocolade mousse nam. Het was net genoeg om dat ene kleine gaatje te vullen en me doen verlangen naar een volgende keer.

Ook hier wederom een fantastische ervaring en we komen zeker terug, cause we love a good brunch!

Het restaurant
IMG 9665 1024x683 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
De chef in actie
IMG 9671 1024x683 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
IMG 9963 1024x1024 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel

Ontbijt hoek
IMG 9675 1024x683 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
Saladebar
IMG 9678 1024x683 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
De dessert tafel

IMG 9659 1024x683 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
O
ns eten
IMG 9961 1024x1024 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel
IMG 9962 1024x1024 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel

Het Andaz Hotel
Restaurant Blue Spoon
Prinsengracht 587
T: +31 20 523 1234

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - 020 Review: Brunchen bij het Andaz hotel

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.