Restaurant The Lobby Amsterdam // Ik kreeg een mailtje binnen met het verzoek of ik een vragenlijstje wilde invullen en zo zou een nieuwe app, genaamd PIMMR bepalen waar ik naar toe zou gaan om te eten. We gingen namelijk op Surprise Diner. Maar, ik was niet de enige die dit invulde, we waren met meer dan 10 man die input hebben geleverd. We wisten niet waar we heen gingen en ongeduldig als ik was vroeg ik me af waar ik naartoe zou worden gebracht. Geen adres, niks. Ik mocht namelijk met Abel (geregeld vervoer) naar het restaurant, om zo de verrassing compleet te maken.

Best spannend 😉 Zeker omdat ik altijd wil weten waar ik ga eten en om die reden ook grondig mijn huiswerk doe. De BF ging gezellig mee en we kwamen aan bij restaurant The Lobby. Net geopend en dus nog helemaal vers van de pers.

Geen van ons was er geweest en iedereen vond het op het eerste gezicht een feestje. Een hele mooie ingerichte zaak en ondanks de grootte toch heel erg intiem opgezet. Mijn complimenten voor degene die met deze taak aan de haal moest, want het is echt een combinatie van strak maar toch warm met leuke accentjes. Zo hangen er waanzinnig mooie geweven doeken aan de muur, bevindt zich midden in het restaurant een mooie serre voor de planten en kun je zo de “wijnkamer” in kijken. De private dining area is er eentje die je niet moet vergeten wanneer je er net even iets intiemer wil eten of iets te vieren hebt.

Het eten was errug lekker en stuk voor stuk werden we verrast. Ook door de wijnen die per gang werd uitgeschonken. De sommelier weet wel van wanten. We gingen voor een 4 gangen menu en deze was van begin tot eind een feestje. Terwijl ik dit berichtje aan het typen ben weet ik dat ik morgen weer aan een van de tafels zit. We gaan namelijk met de familie van de BF iets bijzonders vieren, dus dat wordt smullen.

image33 1024x1024 - Restaurant The Lobby - 020 review
image34 1024x1024 - Restaurant The Lobby - 020 reviewimage40 1024x1024 - Restaurant The Lobby - 020 reviewimage39 1024x1024 - Restaurant The Lobby - 020 reviewimage38 1024x1024 - Restaurant The Lobby - 020 review

Dus wanneer wij met onze uber kritische groep vrienden een nieuw tentje willen uitproberen, ga ik voor PIMMR. Geven we die gewoon de schuld als het niet goed genoeg is 😉

The Lobby
Fizeaustraat
Amsterdam

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Restaurant The Lobby - 020 review

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.