Unicorn warme chocolademelk! Klinkt als een feestje toch? Buiten is het grauw, het is koud en ik ben van de if you can’t beat em, join em methode, maar dan wel met een feestelijk drankje in mijn handen. Bijvoorbeeld warme chocolademelk. Zoals jullie weten ben ik een beetje Asian en eten we hier een beetje boel vaak Asian food. Dus ik volg op Instagram best wat mensen die in Azië wonen en soms spot ik iets en dan MOET ik het gewoon namaken. Net zoals deze te schattige Unicorn warme chocolademelk of zoals de Amerikanen zeggen: Unicorn Hot Chocolate. Hoe cute is ie? En wie houdt er nou niet van Unicorns? Ze zijn gewoon fantastisch en tevens ook een geschikt om te maken met kindjes of om te serveren op een kinderfeestje met een Unicorn thema. 

Hoe maak je Unicorn hot chocolate? 

Ik heb deze warme chocolademelk simpel gehouden, met wat slagroom en gezellige roze en witte marshmallows en wat sprinkles. You gotta add some sprinkles to your life every now and then!

Goed, ga ik je nu vertellen hoe je deze lekkere Unicorn Hot chocolate maakt. Zet dat dekentje en die film maar klaar, want daar gaan we!

Screen Shot 2017 10 07 at 8.34.10 PM 1024x780 - Recept Unicorn warme choco

Recept Unicorn Warme Chocolademelk

~2 personen
Ingrediënten
50 gr Witte chocolade

300 ml Melk
Rode voedingskleurstof
Slagroom
Mini marshmallows
Verschillende soorten sprinkles

Methode
Hak de witte chocolade zo fijn mogelijk.
Verhit je melk in een pan.
Meng samen met de witte chocolade en blijf goed roeren tot het oplost.
Als de melk goed heet is voeg je een mespuntje rode voedingskleurstof toe.
Schenk over in een glas en taraaaaa. Pink magic 😉
Spuit er een flinke toef slagroom bovenop.
En voeg marshmallows en sprinkles toe.

Geniet van je Unicorn warme choco!

Vond je dit recept ook zo makkelijk? Ik maakte eerder al een lekkere Unicorn Milkshake en nog meer lekkere en makkelijke receptjes vind je hier.

image 1 683x1024 - Recept Unicorn warme choco

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Recept Unicorn warme choco
ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

 
0/5 (0 Reviews)