Daar ben ik weer, met nog meer culinair nieuws! En idd niet zo lang geleden deelde ik met jullie nr 2, maar er zijn zoveel coole dingen nieuw in de winkel dat ik ze gewoon moet delen 😉

Limited edition Evian x Alexander Wang
Vanaf November verkrijgbaar in de winkel, maar ik mocht m al voorproefen. Het water smaakt als vanouds, maar de verpakking is een beauty! Mooi op tafel ook tijdens de feestdagen, toch 😉 Wellicht ook een leuke als kadootje.4.99 per fles en te koop bij o.a. de Bijenkorf.

IMG_0969

Two Chicks eiwit in een fles
Dit product is ronduit briljant! Nooit meer stressen over het scheiden van eieren en altijd een skinny omelet achter de hand. Ik ben gek op dit product en kan er niet meer zonder. Een flesje vloeibaar eiwit kost €3,99.
IMG_0572
Tony Chocolonely nieuwe smaken
Traditie getrouw zijn de limited editions nu weer verkrijgbaar. Wees er snel bij want het gaat hard. 

Mijn favoriet, de pure chocolade met zeezout en amandel. De discodip popcorn is ook erg lekker en vooral briljant bedacht. Wie en hoe verzinnen ze nou toch die smaken?
€2,78 per stuk
IMG_0137
Hopper bier box

Soms krijg ik post waar ook de BF blij van wordt; zo ook met deze coole biertjes van Hopper. Je kunt een abonnementje van €32.95 nemen en elke maand thuis 10 van de lekkerste craft biertjes verwachten. Hoe leuk, dit was de box met als thema Movies.
IMG_0019

Niven Box
Kennen jullie Niven al? De chef en het gelijknamige restaurant dat een 80/20 regel hanteert? 80 procent groenten en 20 procent vis of vlees. Eerder deelde ik al een receptje voor een heerlijke frambozen cocktail en nu mocht ik onlangs zijn box testen. Die is gaaf om kado te doen en er zitten allemaal bijzondere producten in, zo ook dit tafelzuur. Binnenkort meer over deze foodbox! 49,95 per stuk of een abonnementje met lunch. Check deze link voor meer info. 

IMG_9883
Australian Snapper chocolade
110% chocolade! Ja, ik hoor je al denken en je hersenen al kraken. Stop maar, het is een briljant trucje van Australian. Niet 1, maar 2 repen met een chocolade percentage van 55%. De amandel, zeezout en nougat gegoten in een puur chocolade jasje zijn heerlijk. € 3,98 per verpakking.
IMG_9247
Calve BBQ Sauzen

Ondanks dat de zomer voorbij is kan je die nog wel in huis halen. En wel met deze heerlijke bbq sauzen. Ik probeerde ze al en grilde mijn spareribs in de oven. Best een goede compromis als je het mij vraagt! € 2.49 per stuk.
IMG_8690  
Nice op een stokje!
Sinds ik zwangerschapsdiabetes heb gehad ben ik toch een stukje bewuster bezig met suiker binnenkrijgen, ook voor mijn mini. Deze Nice ijsjes zijn dan ook een verademing. Lekker veel biologisch fruit en ook nog eens in een handige knijpverpakking en op een stokje met mooi formaatje. Mijn mini vindt ze heerlijk!
IMG_8380
Verkade Kookchocolade 
Nooit meer moeilijk doen met een weegschaal. Oke bijna nooit meer 😉 Hoe handig is deze nieuwe verpakking van Verkade? €2.21 per stuk.

IMG_8376
French’s sauzen
Bij het krijgen van deze foodpost kon ik maar aan een ding denken: Hot Dogs!! En heerlijk dat ze waren 😉
Sinds ik deze post kreeg, is de mosterd een favoriet. Ik houd nl niet zo van zure mosterd, dus was deze wat zoetere variant een uitkomst. Nog mooier is dat ie 100% natuurlijk, dus zonder kunstmatige smaakstoffen, vet, calorieën of gluten wordt vervaardigd.IMG_8256

Wil je weten wanneer ik weer food post binnenkrijg, check dan ff #culinessafoodnews op Instagram.