Zo dat is weer even geleden dat ik van me liet horen. Zoals jullie misschien via Social Media weten ben ik, door een hersenschudding, de afgelopen tijd uit de running geweest.

Wat er precies gebeurde? Ik was aan de telefoon (zo zo zoooo stom) en totaal niet aan het opletten waar ik liep en toen kreeg ik een slagboom tegen mn hoofd. In eerste instantie dacht ik dat het meeviel en heb ik gewoon gewerkt, maar na een paar dagen merkte ik dat het niet zo goed ging.

Ik had ontzettend veel last van hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Ik kon amper prikkels van mijn omgeving aan en was daardoor niet echt in staat iets te doen. Ik besef nu meer dan ooit hoe fijn het is als je gezond bent en kunt bepalen waar je gaat en staat zonder dat je daarover na hoeft te denken. Feel blessed ya’ll. 

Gelukkig merk ik dat ik ondanks de ups en downs, wat beter kan functioneren en heb ik iets minder last van bovengenoemde kwaaltjes. Ik ben niet meer de hele tijd misselijk en met een bril op heb ik gemerkt dat dat veel fijner kijkt. Hopelijk gaat het nog meer de goede kant op. Duimen jullie heel hard met me mee? En als jullie tips hebben voor een sneller herstel of een eigen ervaring, deel ze dan ajb. 
 
Aan de andere kant, heb ik de afgelopen weken dus veel tijd gehad om na te denken en aangezien ik behoorlijk wat tijd in mijn bed en tussen de vier muren van onze slaapkamer heb doorgebracht kwam ik op het idee van een kleine make over. Het begon eigenlijk met de toffe posters van Desenio waar ik een aantal coole heb besteld voor mijn Culinessa hoekje, een hele gave voor de BF en een aantal voor onze slaapkamer.
desenio culinessa 1024x651 - Personal Update + Desenio Kortingscode
Voor wie ze niet kent, Desenio is een Scandinavisch merk dat posters en lijsten verkoopt. Ze hebben zoveel toffe posters in allerlei verschillende formaten dat ik werkelijk niet kon kiezen. Ook kun je er lijsten kopen in verschillende formaten en je raadt het al, genoeg keuze en voor mij dus best lastig. Uiteindelijk zijn we gegaan voor de houten frames in de slaapkamer en heb ik voor de flamingo poster een mooi rose gouden lijst gekozen.
 
Hoe vinden jullie mijn girlboss hoekje? Leuk geworden toch?
desenio culinessa 2 1 1024x767 - Personal Update + Desenio Kortingscode
De make-over voor de slaapkamer is langzaam in gang gezet. We hebben een nieuwe kleur bedacht voor op de muur en er gaan een aantal dingetjes uit, maar die foto’s houden jullie nog te goed van mij.
 
Maar er is nog meer leuk nieuws!! Met de kortingscode “Culinessa” krijg je tussen 18-20 juli 25%korting op je aankopen (met uitzondering van de categorie ‘handpicked’).
desenio culinessa 2 1024x698 - Personal Update + Desenio Kortingscode
 
Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Personal Update + Desenio Kortingscode

ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Desenio. Echter heeft dat geen invloed op mijn mening.