Deze inspiratie voor kindertraktatie met frietjes hebben jullie echt te danken aan de BF en de ini mini. Die was onlangs jarig en mocht als 5 jarige voor het eerst trakteren op school. Toen we bezig waren met een rondje wat-gaan -we-dit-jaar-nou-weer-geven kwam de mini met mag ik geen McDonalds trakteren. Kleine uitleg; als er iets is wat hij graag wil zijn het frietjes van de mac en kipnuggets.Wij zeiden natuurlijk nee, maar toen zette het de BF wel aan het denken.

We trakteerden namelijk ooit Koekfrietjes met slagroom en sprinkles, dus hadden we nog tig bakjes staan. Misschien weer zo iets dachten we, maar de mini zei nee..ik wil de mini hamburger snoepjes geven en zijn er geen frietjes als chippies?

Via Google kwamen we al heel snel uit op deze traktatie. Hoe leuk!

Wat heb je nodig voor deze leuke kindertraktatie met frietjes

De BF maakte in word een printable om vlaggetjes van te vouwen en ik dook mijn props kast in voor het zoeken naar leuke muffin vormpjes en papieren rietjes. Die had ik genoeg, dus dat was al gecovered.

  • Papieren muffin cups
  • Papieren vlaggetjes
  • Printables
  • Plakband (om het rietje met vlaggetje ad binnenkant vast te plakken)
  • Mini hamburgertjes
  • Friet chippies Pomtips van Lays

Uitdelen op school

Kleine tip, leg alles klaar en neem de chippies in de zak mee naar school. Als de juf niet kan helpen, dan op het allerlaatste moment de chippies er nog bij doen en leg de burgertjes nog in verpakking erop.

De ini mini was erg blij met het resultaat en stond te glunderen. Wij ook blij, want het kostte ons echt weinig tijd.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Kindertraktatie frietjes - Bic Mac menu

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)