Wie in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht woont, heeft ze vast al eens gespot. In de buurt of in de stad. De bezorgers van Foodora, te herkennen aan een zwarte fiets + roze polo. Ze bezorgen maaltijden van verschillende restaurants in eerder genoemde steden. En niet zomaar restaurants, nee toch wel wat anders dan de tot nu toe bestaande bezorgservices.  

Eten bezorgen is niet echt iets nieuws, maar wél als het om restaurants gaat die eigenlijk niet aan afhalen of bezorgen doen. En dan ook nog eens van de (meestal) populaire hotspots in de stad. En dat is natuurlijk iets om nader te onderzoeken, al zeg ik het zelf. Een tijdje terug mocht ik met Foodora op pad tijdens een foodtour door Utrecht. Foodtour? Dat hoef je mij geen twee keer te zeggen. Een stad ontdekken aan de hand van restaurantjes is een van de leukste dingen die er is. Geheel in Foodora stijl verkenden we de stad op de fiets en mocht ik een kijkje nemen bij een paar restaurants die ook zijn aangesloten bij de bezorgservice 

De stops? We gingen van Speck naar Da Portare Via en last but not least Bar Beton. Eind van de avond zat ik zó vol. Het is dat ik nog de trein in naar huis moest, anders was ik ter plekke in foodcoma beland.

Persoonlijke favoriet van de avond? De truffelpizza van Da Portare Via, toevallig ook een favoriet van Vanessa en haar mini. En… Gelukkig ook bij mij in de stad via Foodora te bestellen. Scheelt weer toch een tochtje op de fiets. Althans, mijn fiets… 

 culinessa dom foodora 1024x1024 - Foodtour Utrecht met Foodora 

Screen Shot 2016 10 03 at 1.09.56 PM 776x1024 - Foodtour Utrecht met Foodora

eva foodora 768x1024 - Foodtour Utrecht met Foodora

bar beton eva foodora 1024x1024 - Foodtour Utrecht met Foodora

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Foodtour Utrecht met Foodora

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.