The Village coffee Utrecht // Een van de leukste straten van Utrecht vind ik de Voorstraat. Steeds meer leuke concepten komen hier neerstrijken en mij hoor je niet klagen. De Bakkerswinkel, SugarLipsCakes, Da Portare Via (mijn favo pizzeria, neem de truffelpizza!!), Kyushu en ook SLA bevinden zich allen in deze straat.
IMG 3859 1024x1024 - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht
Zo ook de lekkerste koffie van Utrecht. Die drink je naar mijn mening bij de volgende tent. Ok, misschien zijn er wel meerdere tentjes, maar The Village Coffee heeft iig mijn hart gestolen. Dat komt met name door de geweldige koffie die ze schenken. Ik kies eigenlijk altijd een Latte Macchiato, maar in de zomer droom ik van de ice koffie die ze maken. Heb je deze een keer geproefd, geloof me dan wil je geen andere. Hij is lekker romig en heeft een goede diepe koffiesmaak. Uiteraard is ie ijs en ijskoud.
Screen Shot 2016 01 28 at 9.59.32 PM e1454014864301 - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht
 Ik ben natuurlijk niet de enige die The Village Coffee als een pareltje beschouwd, dus houd er rekening mee dat het er altijd druk is en je wellicht even moet wachten voor je kunt zitten. De koffie wordt gemaakt door vriendelijke heren die weten wat ze doen. Wil je er iets kleins bij nuttigen, dan kan dat want ze verkopen er heerlijke koekjes, croissantjes en choco croissantjes. Niet uitgebreid, maar wel super lekker! Ik hoorde overigens dat je er binnenkort ook wat broodjes kan bestellen 😉

IMG 3860 1024x1024 - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht

The Village Wolvenplein
Eerder schreef ik al over de sneak peek die ik kreeg van het nieuwe restaurant aan de Wolvenplein en nu vertel ik je daar iets meer over. Zo fijn, je kunt nu niet alleen in een relaxtere setting je koffie drinken, maar je kunt er ook fantastisch lunchen. Ik at er onlangs met de minis en de BF en wat hebben we gesmuld. De mini ging voor een pannenkoek en kreeg heerlijke fluffy American pancakes met bananen en maple syrup geserveerd. De BF en ik kozen voor een heerlijke brioche met krab en de nieuwe mini kreeg een sneetje versgebakken brood. YUMM Echt even genieten!
Screen Shot 2016 01 22 at 9.20.25 PM - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht
Onlangs mocht ik aanwezig zijn bij het eerste Fortnight diner. Eens in de twee weken organiseren ze een diner, waar je kunt genieten van een heerlijk 5 gangen diner voor 35 euro (excl drank). Zie hieronder de heerlijke gerechten die we geserveerd kregen. Stuk voor stuk met flair gepresenteerd.

Even serieus, we begonnen met een heerlijke amuse van kroepoek met zeewier en yuzu mayo..<<say what?!>> YESS a must try!
Screen Shot 2016 01 22 at 9.29.48 PM - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht

Wat is jullie favo tentje om koffie te drinken in Utrecht en wat bestel je dan?

The Village Coffee and Music

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - 030 Tip: The Village Coffee Utrecht

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.