Vanwege de verbouwing, verhuizing en de tien miljoen projecten die hier gaande zijn, waren we de zomervakantie een beetje vergeten. Oops. We besloten in Nederland te blijven en gingen terug naar Denekamp, naar het Papillon Country resort van Vacanze col Cuore. Jammergenoeg hadden we een beetje pech met het weer – lees elke dag regen en lekker veel modder overal. Gelukkig hebben de kids hebben wel elke dag kunnen zwemmen en het restaurant stelde ons wederom niet teleur. Sterker nog, we hebben heerlijk genoten van het ontbijt, borrelen en meerdere keren van het diner. De pizza’s hier zijn echt too die for! En als je er toch bent; probeer dan zeker ook de fritto misto en de tiramisu.

Vanwege het weer moesten we dus creatief zijn. Behalve zwemmen, gezellige spelletjes spelen en een beetje luieren hebben we onze dagen gevuld met shoppen in de buurt. We gingen een ochtend naar Enschede, maakten op verzoek een stop bij de KFC om de Watermelon sparkler (lekker verfrissend!) te proeven en scoorden een warme trui. 

Een andere dag zijn we gegaan naar de Designer Outlet in Ochtrop. Dat was voor de mini’s een groot succes. Als pauze tussen het winkelen door aten we echt heerlijke loaded fries bij Friturenwerk. Aanrader!

Aangezien we dichtbij de Duitse grens zaten zijn we daar ook boodschappen gaan doen. En dat was zo leuk! We gingen naar de Rewe en de DM en namen o.a. mee: 

  • Een soort English muffins;
  • Pretzel burger buns;
  • Oreo double cream cookies;
  • Truffel chips;
  • Cornflakes – want hele andere smaken;
  • Douchegel van de DM
  • Fritz cola;
  • Lekkere hamburgers;
  • Avocados Hass voor 66 cent per stuk!

We nemen eigenlijk altijd een flesje olijfolie mee (deze keer scoorden we die op de camping en komt van een van de andere campinglocaties in Italië), een lokale lekkernij voor de familie thuis en chips. We loove chips uit het buitenland. Niks leukers dan die supermarkt afstruinen en smaken uitproberen in de vakantie en dan de lekkerste mee terug naar huis te nemen.

Wijn voor thuis hoort er tegenwoordig ook bij

De HB heeft een nieuwste obsessie: wijntjes scoren voor thuis. Ik probeerde nog te zeggen dat we thuis nog genoeg wijnen hebben staan, maar dat hielp niet. Ook mijn argument “Babe, je kunt ook online wijn kopen he” hielp niet.

Favoriet id zomer is toch wel een lekkere ijskoude rosé. Laatst zag ik een frosé en ik denk dat ik dat binnenkort eens ga uitproberen. To be continued.

Oh ja en mocht je ook naar Denekamp gaan, zie hieronder leuke dingen die je in de omgeving kunt doen:

Fruit plukken – bij Twentsfruit 
Ijsje eten en spelen bij – Erve Kuiper
Zwemparadijs Aquadrone in Enschede
Buffelo farm 
Theehuis Dennnoord
Cafe restaurant Rouwers met grote speeltuin
Oostmarsum
Nordhorn dierentuin
Sterrenkubus
Kasteel Bentheim – Bad Bentheim
Theehuis Dennenoord Oldenzaal
Zoetekruimels het Lutterzand
Monkeytown in Almelo
De Manderveende aardbei
De siepelmarkt in Oostmarsum

Hoe was jouw vakantie?? Wij kijken stiekem nu al uit naar onze volgende!

Groetjes 

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij.