Zomerse must haves 2023. Ik ben de afgelopen tijd lekker aan het shoppen geweest, niet alleen voor het huis, maar ook weer voor mezelf. Het huis heeft voor nu genoeg gekost. Tenminste dat vond ik. Het lijstje om de puntjes op de i te zetten is toch nog oneindig, dus dat komt t.z.t wel weer.

Food related must haves deze zomer

Eigenlijk zijn deze tips meer food gerelateerd, maar ik liep laatst dus bij Tica rond, je weet wel de groothandel voor inkopers. Lucky me, ik mocht mee met een vriendinnetje en daar spotte ik weer heel veel leuke dingen en die moet ik even met jullie delen. Zo zagen we supermooie beachy items en scoorde ik voor mijn styling toffe kaarsen, een handige mand voor mn rommeltjes, mooi servies, leuke sieraden en te coole glazen.

Drankjes deze zomer

De Esma’s langer bekend als Espresso martini’s blijven, bier zonder alcohol wordt steeds populairder en de slushy drankjes zoals virgin mojito’s blijven ook!

Trays voor alles

Ik spot overal van die draaiende plateau’s voor in de kast om de boel te organizen. Die heb ik dus in mijn voorraad kast, maar ook in de keuken om snel mijn sauzen te kunnen vinden. Ik ben er verslaaaaafd aan en het houdt niet op. Nooit meer misgrijpen of vloeken terwijl je iets zoekt, maar gewoon lekker draaien. Eerder schreef ik al een artikel over hoe je goed een draaiplateau kunt gebruiken.

C488259A 6D91 4C3E 9E1B EF6F1E503971 819x1024 - Zomerse must haves - food en non food

Smiley glazen

Deze smiley glazen kocht ik eerder al maar die bevallen zo goed dat ik er nog 2 scoorde. Ook leuk voor een zomerse styling vond ik zo. Elke keer als er hier mensen zijn en ze zien die glazen willen ze weten waar die van zijn. Ik kan helaas geen merkje ontdekken, maar als je ze googlet vind je ze wel.

Bordjes met structuur

Die keramische bordjes blijven populair, of nog beter, je eigen Keramische bord maken is helemaal in, maar ik werd ook verliefd op de bordjes met dit soort structuur. Die zie je ook nog steeds lekker veel en overal en nergens.

Kralen onderzetters

Deze prachtige onderzetters van Balibliss hebben al een aantal jaren geleden mijn hart gestolen, maar ik zie nu met de beige tint obsessie voor in huis dat ik ze toch wil.

Screen Shot 2023 04 12 at 1.40.45 PM - Zomerse must haves - food en non food

Non food must haves voor deze zomer

Nail art van Blitsbee

Kijk eens wat ik spotte: deze gezellige nagelstickers. Er komt een handig vijltje en een stokje bij en tegenwoordig verkopen ze dus ook gewoon gel stickers met een schattig lampje en kun je heel makkelijk die hipster manicure look creëeren thuis. Scheelt echt veel en mijn vingers zijn wat smaller dus als ik creatief ben kan ik 1 sticker voor 2 vingers gebruiken. Haha, je bent een Hollander of je bent het niet.

IMG 6478 768x1024 - Zomerse must haves - food en non food

Mooie lingerie

Eens in de zoveel tijd moet je even de boel updaten, toch. Zowel de mini als ik hebben nieuw ondergoed nodig, dus deden we een rondje. Na wat offline geneuzel kwam ik terecht op de site van Hunkemöller. Ik zie dat ze behalve de basis als onderbroeken voor dames, de bekende zomerse collectie ook luxe lingerie verkopen. Vooral de witte (bruids-) lijn vond ik tof. Zeker als je mooi gebruind bent is dat een top combinatie. Deze Brazilian shiloh zou ik zelf met een spijkerbroek en colbertje kunnen dragen als top. Love it!

Screen Shot 2023 04 12 at 1.34.07 PM - Zomerse must haves - food en non food
Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Zomerse must haves - food en non food

ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je