Wondr Experience in Amsterdam bezochten wij in de vakantie met de kids op een zondag ochtend. En die is goedgekeurd! Kidsproof oh YES. Benieuwd waarom? Lees dan verder..

Boek je tickets online en hou rekening met een kids tijdslot. Hier betaal je namelijk wat minder voor en dat scheelt uiteindelijk toch in die portemonnee. En ja, ze houden rekening met hoeveel mensen er in het gebouw rondlopen.

Tassen en jassen in een kluisje en dan gaat de pret beginnen. Niet alleen voor oud, maar zeker ook voor de kids omring je je door kleur en gezelligheid. Je prikkelt je zintuigen hier en kijkt echt je ogen uit. De kleintjes vonden het helemaal geweldig!

De QR code die je bij je e-ticket krijgt geeft je bij sommige kamers de mogelijkheid om een foto naar jezelf te mailen. Dat is handig voor de shots van bovenaf.

D8741F4F A841 4236 9EC5 07B314756F74 683x1024 - Wondr Experience uitje met kids - Experience the art of play

Instagram Museum

Niet voor niets wordt dit een heus Instagram museum genoemd. De flu flu’s zijn allemaal al geweest en ook menig blogger heeft hier al verslag van gedaan. Zelfs de mini’s wisten meteen wat ze wilden; op zoek naar de spekjes maar eerst maakten ze een tik tok filmpje. “Deze ruimte is daar perfect voor!”.

Struin door de 20+ ingerichte kamers en halverwege heb je een toilet om even op te frissen; dat is nodig! Het is nl bloedje heet bij de spekjes en de blauwe ballenbak.

Nog een aantal kamers door en dan kom je bij het einde aan. Plof neer en geniet van een drankje en een (zoet) hapje. Scoor er je mooiste foto’s uitgeprint en koop er een leuke goodie.


Nog meer van Wondr

Heb je niet genoeg na je bezoekje aan de gewone Wondr Experience, dan hebben ze ook een heus roller disco imperium en in Amsterdam Zuid een Pink Beach. Wellicht een van ze een volgende keer bezoeken??

Ook Wondr Experience bezoeken?

Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:30. Een kids ticket kost €16.50, een “normaal” ticket kost €24.50.

Boek dus het “Wondr kids time” tijdslot en ga genieten met het hele gezin. Trek laagjes met kleertjes aan zodat je wat uit kunt trekken; het is binnen nl tropisch.

Parkeren kan letterlijk voor de deur; easy does it!

CDA3C862 0A3A 41E7 9E41 CE295FC169D7 683x1024 - Wondr Experience uitje met kids - Experience the art of play