YIHAAAA…ik heb iets leuks..maar eigenlijk ook iets lekkers..Doen jullie mee? Het belooft een fan-tas-tisch weekend te worden met veel gezelligheid, goede wijn en vooral een overdosis aan lekker eten! Waarom? 
taste
Ik ga dit weekend met de BF en de mini’s naar Taste of Holland. 

Het lekkerste festival van Utrecht met heerlijk eten en drinken, en oh ja, we zijn niet afhankelijk van het weer, want het is allemaal overdekt. Heel leuk, ook voor de kindjes is er veel te doen en tot en met 16 jaar is de toegang gratis. Ik zeg p r i m a! En jij kan ook mee! Want ik mag twee keer 2 kaartjes weggeven +€25 aan florijnen.

Hoe kun jij winnen? 
Laat hieronder een reactie achter met wie jij er graag heen wilt. De kaartjes kun je gebruiken om of op vrijdag, zaterdag of zondag te gaan. Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken. En voor dubbel kans doe je gewoon nog een keertje mee op de Facebookpagina van Culinessa. Meedoen kan tot en met woensdag 10 februari, donderdag maak ik de winnaar bekend!

Niet gewonnen, maar wil je wel ernaartoe. Met deze kortingscode:GLG89940 krijg jij 2 kaartjes voor €15,00. Deze kortingscode kan worden ingevuld hier of via www.tasteofholland.nl en dan klikken op koop een kaartje.

Zie ik jullie gezellig dit weekend?

Update: Tineke en Louise, jullie zijn de winnaars van 2 kaartjes + 25 euro aan florijnen. Er is een mail naar jullie onderweg

taste of holland