Vandaag heb ik een superleuke winactie die ik met jullie mag delen! Al een tijdje ben ik bezig met het uitproberen van de Tefal InfinyPress Slowjuicer en vandaag ga ik jullie vertellen waarom ik zo enthousiast ben.

De Tefal Infinypress is een slowjuicer, dat betekent dat anders dan bij een sapcentrifuge of blender, je op een hele andere manier een sapje maakt. Een slow juicer past kneuzende, malende en persende handelingen toe op groente en fruit, waardoor enzymen en voedingsstoffen beter behouden blijven.

Je kunt er zelf sap uit spinazie, munt en tarwegras mee verkrijgen. Hoe tof!
IMG 3926 1024x1024 - Winactie!! Tefal Infinypress Slowjuicer
IMG 2458 1024x1024 - Winactie!! Tefal Infinypress Slowjuicer
IMG 3449 1024x1024 - Winactie!! Tefal Infinypress Slowjuicer
Design
– Ik houd van apparaten die niet teveel plek in beslag nemen en daar scoort deze Tefal Infiny Press Slowjuicer goed. Het is een lang en slank design en vrij compact als je het mij vraagt.
– Bij mij past het goed in het interieur en qua kleuren is die voor ons perfect. Niet te opvallend.
– Het apparaat maakt lawaai maar is niet alles overstemmend.

Handigheidjes
-Je krijgt twee opvangbekers. 1 voor de pulp en 1 voor het sap.

Verder zit er ook nog een soort verdeler bij dat je het schuim kunt achterhouden.
– Er zijn twee soorten filters/zeven, 1 voor sapjes en een andere voor smoothies. Zo kun je ook dikkere sapjes maken.
– Je kunt het fruit met schil en pitjes in stukken snijden en toevoegen. De filters/zeven vangen deze goed op. (Zelfs die van een granaatappel!)
– Het receptenboek kun je gebruiken ter inspiratie. Heel vaak blijven we toch bij ons eigen bekende repertoire en dit is een welkome inspiratiebron.

Schoonmaken
– Mijn grote angst bij dit soort apparaten is altijd het schoonmaken. Ik heb het nu een paar keer getimed en ik ben er heel blij mee. Ik ben in 10 minuten klaar. Klaar met schoonmaken en klaar met afdrogen en opruimen. S C O R E

– Heb je geen zin om het zelf schoon te maken, de filters, vulschacht, perskegel, kan en pulpcontainerzijn vaatwasmachinebestendig. B O N U S S C O R E!

Mijn oordeel
Ik lees geen handleidingen (nee echt niet, ik ben idd zo koppig) en gelukkig was dat hier ook niet nodig. Verder was ik echt verbaasd over de minimale hoeveelheid pulp die eruit komt. Je hebt echt weinig verlies en ik heb het idee dat je optimaal de sappen uit de vruchten krijgt. Deze slowjuicer haalt 35% meer sap, 30% meer vitamine C en 75% meer anti-oxidanten uit groenten en fruit. Mijn volgende uitdaging wordt het hergebruiken van de pulp. Daar ga ik nu mee aan de slag.

Enige minpuntje dat ik op dit moment kan bedenken is het snel verstopt raken van de pulpuitgang. Verder gaat t prima!
IMG 3814 1024x1024 - Winactie!! Tefal Infinypress Slowjuicer

!W I N actie!
Ik mag jullie ook blij maken en van Tefal mag ik 2 van deze geweldige Tefal Infinypress Slowjuicer apparaten weggeven. Wat moet je doen?
– Laat hieronder in een comment achter wat jouw favoriete fruitsapje is en hoe je die maakt. Verder ben ik benieuwd waarom jij deze slow juicer zo graag wil gebruiken. 

– Zorg ervoor dat je een geldig email adres achterlaat zodat ik je kan bereiken;
– Optioneel, maar wel heel leuk, je bent al vriend van Culinessa op BloglovinFacebook of Instagram.

Je hebt tot 30 april 2015 de tijd om mee te doen! De 2 winnaars hebben intussen bericht ontvangen. Er komt gauw weer een leuke actie aan, dus blijf me volgen, commenten, liken en sharen!

Ik zal aftrappen en mijn favo combo met jullie delen: Dat is een combinatie van appel, peer, gember, munt en citroen. Wil je nu al zelf aan de slag met deze Tefal Infinypress Slowjuicer? Kijk voor meer info op Tefal.nl Vanaf € 199,00 te koop
Toi toi toi met winnen!
IMG 3966 e1429514589543 1024x1024 - Winactie!! Tefal Infinypress Slowjuicer

Dit artikel is stond stand gekomen in samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening!