Even een korte persoonlijk update om jullie te laten weten dat we gaan VERHUIZEN. Ja ik schreeuw het van de daken, want ik moet even die emotie kwijt.

Ik vind het namelijk vooral spannend en er komt zoveel bij kijken en hier had ik me niet op voorbereid. STRESSEN to the max. Sterker nog, we waren niet van plan om te verhuizen. We waren eigenlijk net bezig om ons appartement een kleine upgrade te geven, e.e.a te veranderen en toen..toen kwam dit huis op ons pad. Tsja, je planned dit niet.

Voor nu is het van alles regelen; FINANCIERING & OPRUIMEN –> VERKOPEN –> KOPEN.

Jullie snappen vast wel dat het achter de schermen behoorlijk stressen is. Waarom verteld niemand je hoe heftig dit is en waar je allemaal door heen moet. De Hypotheek rondkrijgen dat was ook een dingetje, zeker als je voor jezelf werkt MEGA spannend.

Het gekke is dat je het los moet laten, maar ik kan dat dus niet zo goed. Blijkbaar doet de verkoop van ons huidig appartement veel met me. De onzekerheid, niet weten waar je aan toe bent. VERHUIS LIMBO noem ik het. Oh en ik heb dan ook nog een beetje liefdesverdriet. Waar we nu wonen is zo een fijne plek.

Uiteraard moest alles worden opgeruimd voor de foto’s en hebben we e.e.a kunnen opslaan, maar WAT een rommel verzameld een mens. Holy moly. Schaamrood stond op mn kaken. Gekke is dat nu ons huisje helemaal spik en span is en bezichtigingsproof, ik me zo goed realiseer wat een fijn plekje we hier hebben. Stiekem weer verliefd op het appartement dus. Tegelijkertijd gun ik een ander ook dit fijne plekje en is het tijd voor ons om te gaan. Mn mini’s zijn niet zo mini meer en een kamertje delen heeft wel een beetje zn max bereikt. De rek is er echt uit.

Duimen jullie dus heel hard met me mee dat we het huis – ondanks de pittige economische situatie in Nederland / de wereld – waar we midden in zitten – wij snel dit appartement zullen verkopen. Dan zal er een grote last van mn schouders vallen.

Until next time..peace out

xoxo Vanes

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Wij gaan verhuizen - wat een timing!

Nog meer maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.