Vandaag dacht ik leuk om een iets persoonlijkere post te schrijven. Heel vaak denk ik dat jullie het niet boeiend vinden om iets over mij te lezen. Tenslotte vinden jullie het leuk om naar Culinessa.com te komen om een receptje op te zoeken, een review te lezen of voor een stukje culinaire inspiratie.

Mijn hersenspinsel daarentegen boeien niemand, toch 😉 Tenminste dat dacht ik, maar wat ik wel steeds meer merk is dat ik toch een trouwe lezersgroep hier heb opgebouwd en jullie vonden de posts over “When live gives you lemons“, “De Metro komt bij je thuis“, ‘Meet my bloghusband en “Maak kennis met Mee” toch wel heel leuk om te lezen.

Ook merkte ik dat jullie toch wel wat waarde hechten aan mijn culinaire mening en kreeg ik leuke reacties op de stukjes over “Mijn dim sum favorieten“, mijn favoriete Indonesische toko: Toko Madjoe en mijn brunch favorieten. Ik probeer hier op de blog mijn passies te delen met jullie en dat op een zo eerlijke manier te doen. 

Dus bedacht ik dat er wel wat dingetjes anders kunnen. Verandering is groei zegt men weleens, dus ik zal proberen om wat vaker iets over mijn hersenspinsels te delen met jullie. Ik vind het nog wel een beetje onwennig, maar ik ga mijn best doen. Moeten jullie wel eerlijk zeggen of je hier op zit te wachten. Jezelf blootstellen is namelijk iets wat ik “online” best lastig vind, maar tegelijkertijd ook wel leuk om bij anderen te lezen. Het wordt dus een beetje een ontdekkingstocht, maar ik heb er zin in.

Zo struggle ik al een tijdje met hoe ik dit allemaal wil aanpakken hier op de blog, maar na lang wikken en wegen heb ik besloten om het gewoon zn beloop te laten. Ik ben maar in mn uppie en de mini’s nemen best wat tijd in beslag. Helaas heb ik geen nanny die de hele dag de kinderen voor mij entertaint terwijl ik de rest van de dingen doe. Dus…dan maar de dingen op zn beloop laten en dan komt het vast wel goed. 

Ook zal Mee hier wat vaker schrijven. Ze gaat zowel op pad voor Culinessa, als haar bakavonturen delen. Zo verzorgt zij elk jaar de verjaardagstaarten van de mini en maakt ze die met veel liefde. Tevens neemt ze het maken van taarten best serieus, dus wie geinteresseerd is kan haar altijd een mailtje sturen. Hoe gaaf is deze “animal themed” bday cake die ze maakte toen de mini 2 jaar werd!
IMG 9699 - Verandering is groei ;), toch?!

Mochten jullie het leuk vinden om bepaalde onderwerpen hier terug te zien, laat het dan vooral in de comments weten. Wij vinden het leuk om te horen hoe de recepten bevallen of wat jullie vinden van dat ene restaurantje waar we over schrijven. Echt..wij zijn ook nieuwsgierig naar jullie, dus laat van je horen!!! En dan beloof ik heel plechtig dat wij door gaan met ons best te doen voor jullie!

Liefs,

Vanessa