Het is alweer bijna Valentijn en daarom heb ik voor jullie weer wat lekkers opgetrommeld.

Wil je iets lekkers voor je geliefde maken, maak dan vooral deze heerlijke Maizena koekjes! Of wat dacht je van een spectaculair ontbijt? Mijn favo yoghurt ontbijtje is zeker een hit en ook met de roereiren met een twist scoor je gegarandeerd punten. Maak je mijn pasta met worst en venkel, dan zit jij s’avonds a la Lady en de Vagebond te genieten.

Wil je gewoon lekker iets kopen, dan heb ik hier ook een aantal leuke alternatieven op een rijtje gezet!

Wat dacht je van dit heerlijke chocolade hart van Australian? Daar scoor je mee!

australian dark heart - Valentijn! Ik help je een handje..

Of wat vinden jullie van het super leuke kleinigheidje van LoveChock, namelijk de Love Letter die je nu krijgt als je een reep koopt? Ik werd er iig heel blij van 😉 Deze zijn te koop bij de meeste biologische supermarkten en webstores.
lovechock loveletter  1024x726 - Valentijn! Ik help je een handje..

Wil jij je date op een subtiele manier hinten dat hij/zij wel eens vaker voor je mag koken? Geef dan een pan via Kookpunt.nl kado.  Ze geven nu 35% korting op pannen van LeCreuset. Verder is het leuk om te melden dat als je twee willekeurige  “losse pannen “ koopt  of een pannenset aanschaft ( in de winkel of via de webshop) schenkt Kookpunt 1  pan aan de voedselbank Rotterdam.
Screen Shot 2015 02 05 at 2.16.33 PM e1423142521655 1024x437 - Valentijn! Ik help je een handje..
Heb je helemaal geen zin om te bedenken wat je moet klaarmaken die dag, maar wil je wel lekker eten en je lief verwennen, maak dan gebruik van de fantastische foodbox Marley Spoon. Speciaal voor Valentijn hebben zij een special. Kijk snel op de site en maak je keuze. Zo bedachten zij 6 hoofgerechten en een toetje met champagne. Keuze genoeg lijkt mij!
marley spoon - Valentijn! Ik help je een handje..
Een hele leuke om kado te geven is het nieuwe bakboek van Menno de Koning ( ja, dat lees je goed, de winnaar van Heel Holland Bakt). Zoeter dan dat wordt het deze Valentijn niet. Menno is gek op Amerika en Cartoons en noemt zichzelf een nerd, maar bakken kan hij als geen ander. Het boek Bakken met Menno kun je kopen via o.a. Bol.comScreen Shot 2015 02 05 at 2.25.08 PM - Valentijn! Ik help je een handje..

Bij Valentijn horen Bubbels, dat zijn jullie met me eens toch? Hier in huis drinken we eigenlijk twee merken, dat zijn Moet & Chandon en Piper Heideseck. Beide hebben in het kader van Valentijn een mooie fles uitgebracht, dus check de dichtsbijzijnde slijter voor wat “Rose” bubbels in jouw leven of bestel via deze site en laat je champagne gewoon thuis bezorgen!

3963274109 f2aa6080cb b - Valentijn! Ik help je een handje..
Photo by Jerome

Nou dat waren ze, mijn toppers!

Hopelijk hebben jullie hier wat aan en een happy Valentine!!

xoxo

[fblike]