Vandaag geen hele lange post, maar wel een leuke, namelijk vaderdag kadotips. Ik kon het niet laten en wil jullie mijn fave’s tippen van het moment om aan je vader / man / bf te geven. Het is natuurlijk as zondag alweer vaderdag, dus genoeg reden om dit NU met jullie te delen.

vaderdag kadotips culinessa  2 690x1024 - Vaderdag kadotips - Food en Non Food

De BF is er nu niet, maar zodra hij thuis is gaan we gezellig samen vaderdag vieren. De mini is al hard aan het knutselen op school, dus de stemming zit er goed in.
Wij gaan dan uitgebreid ontbijten samen. Misschien op bed, maar wellicht ook gezellig aan tafel. Ik heb onlangs een hele gave denim tafelloper van Laura Ashley tableware gehad en die kan dan mooi pronken op tafel ;). Too be continued. Wil je inspiratie opdoen voor vaderdag, bekijk dan zeker even de recepten hier op Culinessa. De steak met Chimi Churi die ik laatst deelde is een waanzinnig gerechtje en echte dude food. Ook bijvoorbeeld de Vietnamese burger is er eentje die hier punten scoort. Of worden het toch Hoi sin spare ribs met een maiskolf voor jullie?

Mijn vaderdag kadotips zijn als volgt:

Gin de Virginie van Niven, €32,50
Glide em High
van Johnny’s Chop Shop, €7,99
Sokken
van Happy Socks, €9
Armband van Pig and Hen, €59,95
Prelude Grand Crus Champagne van Taittinger, €45
Heerlijke handzeep van Aesop, €31
Koffie van Pellini, €3,50

Ook ben ik mega fan van deze geweldige boeken van Marcus Polman, een echte must have als je een man in huis hebt die ook van koken houdt:
Handboek voor de perfecte kip, € 16,95, Fontaine Uitgevers
Het perfecte varken, € 16,95, Fontaine Uitgevers
Handboek voor de perfecte steak, € 16,95, Fontaine Uitgevers
vaderdag kadotips culinessa 3 1024x725 - Vaderdag kadotips - Food en Non Food

Oh en last but deff not least heeft Hertog Jan dit jaar speciaal bier en dat is echt een pareltje om aan je vader te geven. Misschien leuk met een paar sigaren?
Ze hebben namelijk maar liefst 4 verschillende vatgerijpte speciale craft beers.
unnamed 2 - Vaderdag kadotips - Food en Non Food

Wat geven jullie aan je vader dit jaar?

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Vaderdag kadotips - Food en Non Food
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]