Hi allemaal! Vandaag geen recept (ok wel een linkje naar een lekker recept), maar iets waar ik super duper mega trots op ben. Ik sta samen met de BF en de mini in de Metro krant van vandaag. Hoe leuk! Ja een echte primeur, want wie mijn blog volgt weet dat ik eigenlijk geen foto’s van de mini publiceer. Dus als je nieuwsgierig bent, lees dan gauw even verder.

De “Metro komt bij je eten” is een item waarbij de metro bij je thuis aanschuift en aan je vraagt: “wat is jouw lievelingsrecept?” Ik antwoorde eerlijk dat het afhangt van mijn bui, waar ik zin in heb en op basis daarvan heb ik een lievelingsgerecht. De ene keer is dat iets Thais, de andere keer Chinees, Surinaams, Italiaans of weer Vietnamees. 

Journaliste Ellen Mannens en fotograaf Floris Scheplitz (http://imagetree.eu/) kwamen samen gezellig een kijkje bij ons nemen en aten ook een hapje mee. Welk receptje het geworden is? Hihi, dat is denk ik niet zo moeilijk om te raden. Dat ik een liefde heb voor Aziatisch eten en met name de Vietnamese keuken is jullie vast niet onopgemerkt gebleven. Het was voor mij dan ook logisch om een receptje te delen in de krant waar ik heel blij van wordt! Verder vind ik het wel een makkelijk en gezellig gerecht, want iedereen kan kiezen wat hij of zij lekker vindt en daarna lekker opsmikkelen. Overigens is het met dit mooie weer ook een heel fris gerecht. 

Frisse Vietnamese Salade Bun Cha. Voor de variant met Loempia’s klik je hier. Een combinatie van beiden is overigens ook goddelijk 😉
MG 9694 e1433761695966 - Trots! de Metro komt bij CuliNessa eten!

Ik blog nu alweer bijna twee jaar en geniet er nog steeds heel erg van! Stiekem is het een grote verslaving geworden om mijn enthousiasme met jullie te delen. Hoe leuk dat ik dan ook in de krant stond vandaag. Wij vonden het superleuk om te doen en wat een leuk interview is het geworden. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het artikeltje vinden, dus lezen maar!

Voor een kijkje achter de schermen, kun je mijn Instagram account bekijken. Daar deel ik dagelijks meerdere foto’s.
Screen Shot 2015 06 11 at 7.53.12 AM - Trots! de Metro komt bij CuliNessa eten!

Het artikel van de metro vind je hier!

#Metrokomtbijjeeten

0/5 (0 Reviews)