Vandaag geen food, maar even een leuke tip over shoppen bij de MS Mode. Enige tijd geleden stapte ik de MS Mode winkel binnen en kocht daar een paar leuke blousjes en ook zag ik nog veel meer leuks voor de zomer en sloeg mijn slag. Ik kreeg er veel complimenten over en iedereen vroeg waar komt dit leuke blousje vandaan. Taraaaa ..de MS Mode.

Verder had ik aan het begin van de zomer een leuke make over van Weight Watchers en bijna mijn hele outfit kwam van de MS Mode. Lieve Ilse Adams stylde me tot in de puntjes <3 En zo ging ik neuzen op de site en dacht ik ga een keer een winkel binnen and so I did.

culinessa ww update reveal 1 843x1024 - Tip: Shoppen bij MS Mode

Wat ik leuk vind is dat er een hele frisse wind heeft gewaaid. Niet alleen voor vrouwen op leeftijd, maar ook voor de jongere generatie hebben ze superleuke items. Je merkt dat de designers wel rekening houden met je figuur ook als je, zoals ik, wat curves en grotere borsten hebt.

Ik stapte de winkel binnen met als doel kleren te kopen die ik kon gebruiken voor zowel werk als wat feestelijkers en dat is echt gelukt. Ik kreeg hulp van een hele lieve storemanager Nienke die echt de tijd nam om rustig met me door de collectie heen te lopen. Ik paste een boel, had wat hulp van lieve Mirjam (Thank god for Facetime) en ging met een super blij gevoel naar huis.

Dress up or down

Mijn keuze viel op kleren die ik aankon voor werk, casual, maar ook een beetje extra voor een feestje, event of diner waar ik met regelmaat heenga:

  • Superleuk zwart colbertje;
  • Heerlijke trui voor de winter;
  • Een fantastische jurk die ik met veel plezier draag;
  • Een leuke jumpsuit voor de zomer die ik met het colbertje erover ook in de winter kan dragen 😉

Ook kocht ik er, na maanden zoeken op internet, mijn winterjas. Ik zocht me een ongeluk maar kon niks vinden en toen stapte ik de winkel binnen en toen hing die daar. Just for me haha!

CF x culinessa 1 683x1024 - Tip: Shoppen bij MS Mode
Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Tip: Shoppen bij MS Mode

Zin in iets maken?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.