Duurzaam beddengoed van Kayori // Onze liefde voor Oosterse inrichting en denkwijze is subtiel doch aanwezig in ons huis. Zo omschreven wij vroeger onze woonstijl altijd als strak, maar met subtiele Oosterse Hints. Wij houden van bamboe, hout en zachte kleuren. Nu met de kindjes erbij is dat nog steeds zo in combinatie met hun rommeltjes die her en der slingeren. OOPS.

Die liefde voor Oosterse spullen, die is weer een beetje aangewakkerd de laatste tijd. Ik kijk namelijk met plezier naar een aantal Koreaanse vloggers en die hebben zo een minimalistische aanpak, dat ik zin had om ons huis weer verder op te ruimen en spullen die overbodig zijn geworden weg te doen. Wel ben ik op zoek naar een nieuw kleed voor in de woonkamer, kocht ik een rotan dienblad, haalde ik nieuwe eetstokjes in huis en spotte ik een mooi dekbedovertrek van Kayori. Waarom het mijn aandacht trok? Ik zag er Kintsugi in terug, de Japanse kunst om van gebroken keramiek (lees, kopje, bordje, schotel) middels goudlijm weer iets moois te maken. Dit dekbed van Kayori was dus echt zo een mooie vertaling hier van.

Ik tip jullie dan ook graag dit mooie merk die de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis brengt.

Kayori’s missie en filosofie

Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meeste kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen.

Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis.

Fair en duurzaam beddengoed van Kayori

Kayori gebruikt natuurlijke, duurzame materialen (linnen, katoen, tencel, kasjmier) van hoogwaardige kwaliteit. Hun textiel is biologisch en wordt op een eerlijke, fairtrade manier verkregen. In de collectie vind je behalve duurzaam beddengoed, ook mooie spullen voor in je badkamer, plaids, spreien, handdoeken en interieurparfum.

Wat ik echt bijzonder vond is dat er, per verkocht product 2% aan de goede doelen HandicapNL en Het Vergeten Kind wordt gedoneerd. Hiermee draag je dus als klant ook je steentje bij aan het geluk van anderen. Hoe mooi is dat.

C82615F7 361C 4F5D A000 55243DBDD6F9 820x1024 - Tip: Duurzaam beddengoed van Kayori+ winactie

Kayori YUGEN – Koani dekbedovertrek

Mijn oog viel dus op de Kayori – Yugen lijn en dan het Koani – Zwart dekbedovertrek. ” Yugen draait om het bewustzijn van het universum om ons heen – het universum waarin we leven – diep en mysterieus Stilstaan bij de vergankelijkheid van simpele gebeurtenissen om ons heen zorgt voor een enorme innerlijke rust.”

Het is gemaakt van 100% katoensatijn en dat ligt heerlijk. Elk dekbedovertrek komt met een hoes, je kan dus netjes je dekbed bewaren in een hoes. Wel zo overzichtelijk.

Enthousiast geworden over dit prachtige eco beddengoed? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Kayori en mix & match jouw favoriete set.

Winactie GESLOTEN

Ik geef op Social een dekbedovertrekset 220 x 240 cm weg twv 99.95 euro. Check dus even mijn IG of Facebook account en duimen maar.

Voor een extra winkans kun je hieronder ook nog een berichtje achterlaten, dan ga je twee keer mee in de loting. Meedoen kan tm 7 juli 2020.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Tip: Duurzaam beddengoed van Kayori+ winactie

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.

Ook iets lekkers maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.