Ik houd van gezelligheid en lekker eten..hahaha grapje denken jullie zeker. Nee het gaat vandaag serieus over dat ik van gezelligheid houd. Ik vind het leuk om de tafel gezellig te dekken en alles klaar te zetten en zo kan iedereen pakken wat die lekker vindt.

De BF heeft weer lekker veel buitenlandse tripjes op de agenda deze periode, dus wanneer hij na een weekje in het buitenland werken weer thuis is, vind ik het leuk om hem extra te verwennen.

Ik wilde nog zoveel doen, bloemen halen, het huis helemaal spik en span en toen kwam puntje bij paaltje. Druk drukker drukst en toen alleen nog tijd om gezellig de tafel te dekken en uitgebreid samen ontbijten.

De mini was bij haar oma en de nieuwe mini bij ons. Lekker rustig wakker worden en toen heb ik eerst ervoor gezorgd dat de nieuwe mini een goed gevuld buikje had en toen ging ik aan de slag voor ons. Wie mij kent weet dat ik een lichte obsessie heb met sterren en ik was dus op slag verliefd toen ik dit servies zag. Hebben hebben en hebben. Ik haalde mijn nieuwe Fabienne Chapot Servies uit de kast en maakte er een gezellige ontbijttafel van.

Meestal maak ik een gebakken eitje, maar nu haalde ik brood bij het Vlaamsch Broodhuys (een van onze favo’s), kookte ik wat eitjes, toverde ik de Mortadella van onze favo slager van Esch (interview met Marcel vind je hier) op tafel, jam van Foodie friend R en zorgde ik voor een lekker kopje thee om wakker te worden. Soms kan goed en simpel gewoon perfect zijn!
IMG 8708 1024x683 - The BF is back, tijd voor een uitgebreid ontbijtje + tips
Andere ontbijtjreceptjes die wij met regelmaat op tafel toveren zijn:

Matcha Granola met yoghurt
Nootgevalletje
Eiersalade
Krabsalade op zn Surinaams

Scrambled eggs met truffel
Roerei a la Coffee en Coconuts
Pannenkoeken
Wentelteefjes
– Wafels
Egg McMuffin
Omelet of een Skinny omelet

En als we geen zin hebben om zelf in de keuken te staan, dan gaan we naar deze tentjes:
@7 in Amsterdam
Bakers and Roasters in Amsterdam
Bakkerswinkel in Amsterdam of Utrecht
The Village in Utrecht
– Vlaamsch Broodhuys in Utrecht

Mijn Amsterdamse Brunchfavorieten vind je in deze post!

Met welk ontbijtje starten jullie je weekend als je lekker uitgebreid en relaxt wil ontbijten?

Voor wie het leuk vindt, het Fabienne Chapot Servies is hier te koop. Al het servies is voorzien van de meest leuke teksten zoals…

IMG 8674 1024x678 - The BF is back, tijd voor een uitgebreid ontbijtje + tips 

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - The BF is back, tijd voor een uitgebreid ontbijtje + tips
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via Instagram, Twitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]

 

0/5 (0 Reviews)