De vorige keer verbleven we in hotel Voco, maar deze keer ging ik terug naar het centrum van Den Haag voor een girlstrip en verblijf bij boutique hotel Collector the Hague. Het was niet alleen super gezellig maar ook hebben we een heerlijk verblijf gehad in dit pareltje van een hotel.

Eerst hebben we de auto geparkeerd en zijn toen een korte 5-10 minuten gaan wandelen richting het hotel. Deze bevindt zich op een binnenplaats met nog meer lekkere eetgelegenheden zoals Loetje en de Foodhallen in den Haag.

Terwijl we ah lopen waren hebben we ook een beetje gewinkeld. Het was eerder window shopping, want we hadden vooral zin om even te chillen in het hotel voor we besloten een lekker hapje te gaan eten.

Goed het hotel heeft echt een beetje een NY vibe en voelt heel knus aan. De inrichting is origineel en vol met leuke hoekjes. The owner got some style for sure! Het is dat er Nederlands gesproken wordt door het personeel maar anders waan je je echt in het buitenland.

De suite was echt ruim opgezet en bestond uit een benedenverdieping met woonkamer, minibar en de slaapkamer en douche bevonden zich op de bovenverdieping. Ook perfect dus als je met het hele gezin op stap wil. Beneden kun je dan de slaapbank als 2 persoonsbed gebruiken.

Ondanks dat we middenin de stad zaten hadden we absoluut geen last van het geluid buiten. Een oase van rust binnen en echt mega genoten! Na een goede nachtrust en een heerlijke douche hebben we uitgebreid ontbeten. Ook dat doen ze hier goed. Er lag van alles op het buffet en wentelteefjes kon je vers laten maken door de chef.

Behalve in het hotel chillen kun je dus ook eromheen van alles doen natuurlijk. Winkelen kan echt op loopafstand en hetzelfde geldt voor eten. Chinatown is om de hoek voor de liefhebber.

Nog meer tips voor Den Haag vind je in mijn post met Den Haag tips voor een weekendje weg.

The Collector the hague
Haagsche Bluf 52
2511 CP Den Haag

IMG 8536 683x1024 - Staycation Den Haag: Collector the Hague


ps Heb jij iets gemaakt van mijn recepten ? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je