Eerder schreef ik al over dit geweldige eetwinkel concept (artikeltje vind je hier), maar eigenlijk wil ik met dit berichtje alleen maar zeggen dat Stach nu ook in Utrecht zit. Ken je STACH niet, dan zou ik zeggen haast je naar een van de twee filialen die sinds kort zitten aan de Choorstraat en de Twijnstraat.

image 21 843x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip
Waarom? Nou dat zal ik nog even snel uitleggen. Hier in Utrecht hebben we geen Marqt of Wholefoods en tot voorheen dus ook geen STACH food. Een winkeltje waar je zowel iets te eten kan halen voor onderweg, maar ook waar je lekker een kopje koffie kan drinken, een croissantje kan eten of een van de andere lekkere producten die ze verkopen in de winkel.

Ik geef er altijd teveel geld uit, maar of dat erg is weet ik niet! Mijn favorieten breiden zich met elk bezoekje uit en ondanks dat ik me altijd voorneem niet teveel mee te nemen, zwicht ik toch als ik in de winkel sta. Intussen heeft de mini ook zo haar eigen favorieten van STACH en staan we er beiden te genieten.

We kopen altijd, maar dan ook echt altijd de chocolade brownie muffins. Die maakt niemand zo lekker als dat zij dat doen. ECHT! Ook halen we altijd popcorn, de mini is dol op de Pop Notch caramel zeezout popcorn en we  zijn fan van de STACH chocoladerepen (vrolijk verpakt, een leuk klein kadootje en altijd weer een nieuwe smaakcombinatie die we niet kunnen weerstaan), de chips, worstjes, kaasplankjes en de croissantjes. De salades van ‘Uit de keuken van Maas” halen we ook regelmatig en eerlijk gezegd maakt het niet uit wat je er koopt. Stach weet gewoon echt wat lekker is 😉

Wat zijn jullie favorieten? Ik ben altijd benieuwd, dan ga ik die uitproberen de volgende keer dat ik er ben!

image 19 1024x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip
image 22 1024x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip
image 20 1024x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip
image 18 1024x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip
image 23 1024x1024 - Stach nu ook in Utrecht: 030 tip