Yeah, eindelijk..eindelijk kan ik vertellen dat ik sinds tijden lekker heb geshopt. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Niet alleen food, maar deze keer juist meer non food.

Ik dacht ik neem jullie mee in mijn wereldje en deel met jullie mijn laatste veroveringen. De mini is alweer bijna 2 maanden van de borst af en dat mocht gevierd worden. Hoeraa, ik mag weer mijn eigen kleren aan. En oh ja, ik heb een dealtje met mezelf gesloten. Ik mocht shoppen, omdat ik wat meer wil gaan voor tijdloos en klassiek. Maar wel met een vleugje Vanessa. Eigenlijk ben ik meer het type dat geld uitgeeft aan eten en drinken dan aan kleding en schoenen, maar eens in de zoveel tijd kijk ik weer eens teveel Youtube filmpjes en raak ik geinspireerd. Hoog tijd om te shoppen dus 😉

Bij mij in het dorp zit een te leuk zaakje waar de eigenaresse met veel zorg merkjes op de kop tikt. Zo ook Just Female, een Scandinavisch merk. Ik werd verliefd op een blouse en besloot dat ik die mocht hebben omdat ik wel wat moois kon gebruiken als ik op sollicitatie gesprek ga.

Vervolgens liep ik twee deuren verder om voor de mini’s te shoppen en zag een te cute leren tasje van het merk Chabo. Sinds ik ben bevallen van de mini heb ik alleen maar mini tasjes. Wanneer ik deze dus zie en ze zijn ook nog eens ok geprijsd dan kan ik het niet laten. Bovendien had ik nog geen donkerblauwe en dus was dat buy nr 2.
shopping

Hoe vinden jullie mijn Not so mommy pistol boots? Ik ging passen bij de Sacha shoes in Utrecht en werd geholpen door de verkoper om mijn kinderwagen naar beneden te tillen. [Wat een service!] Vervolgens heeft verkoopster Amy mij meegenomen in de wondere wereld van de Sacha schoenen en uiteindelijk ging ik voor een model wat ik zowel casual als in de avond kan dragen. En oh ja, niet extreem hoog.
sacha shoes

Maar dat was niet nog niet alles 😉 Ik kocht bij de Bijenkorf een te coole armband van het merk Orelia. Eigenlijk net iets te duur voor het materiaal, maar zo mooi. Wie weet laat ik het ooit namaken door een echte juwelier, maar voor nu is deze prima!

Bij mijn nieuwe voornemen hoort ook een horloge dat wat meer sophisticated is en dus heb ik gekozen voor een horloge van Daniel Wellington. Wel een rose gouden klokje, omdat dat nu toch wel van deze tijd is en ik vind dat het goed bij me past! Voor wie het leuk vindt, met de Code Culinessa krijg je ook nog eens 15% korting in de webshop tm 30 juni.
Daniel Wellington

En als dat tropische weer maar niet echt wil doorbreken, dan haal ik het lekkere weertje zelf in huis. De te coole zomersokken van Happy Socks kon ik niet negeren, dus ook die pronken nu in mijn sokkenlade. Het doosje waar ze in kwamen gebruik ik nu om mijn administratie in op te bergen.
happy socks

Goed en toen stapte ik kookwinkel Kookpunt binnen. O O P S ….dat had ik niet moeten doen. Gelukkig ben ik verstandig geweest en ben ik de winkel uitgelopen met slechts een kaasdoek, twee schoteltjes van Serax, twee bakblikken en een paar mooie Laguiole steak messen voor mijn foodstyling. Ik kon namelijk met drie keer zoveel de deur uit zijn gelopen, maar dan had ik echt de poppen aan het dansen thuis.
bakspullen

Ook kocht ik bij Dille en Kamille twee theedoeken en een taartplateau. Ik heb een zwak voor streepjes en sterren, dus ook bij de Zeeman scoorde ik twee te cute servetten.

Tijdens het online browsen vielen mijn ogen op het nieuwe servies van FAB van Fabienne Chapot. Super strak wit servies met sterren, ja STERREN, mijn all time favorite. Het leuke van dit servies is dat ze ook nog eens voorzien zijn van de grappigste teksten. Nu pronken hier dus mooie bordjes, bowls en mokken. [en ja, de BF was mega geïrriteerd]
fabbyfabienne servies 2

Genoeg geshopt voor nu 😉 Vinden jullie het leuk dat ik mijn shoplogs deel, liken maar of leuk als je een comment achterlaat.

culinessa signature posts new

[pexblogposts pex_attr_title=”Dit vind je misschien ook leuk” pex_attr_cat=”3″ pex_attr_layout=”columns” pex_attr_number=”4″ pex_attr_columns=”4″][/pexblogposts]