Foodie vriendin J en ik besloten om het aangename te combineren met onze to do list. We hadden beide e.e.a weg te werken voor we naar de boek presentatie van Menno de Koning gingen. Ja, dat is idd de winnaar van het Heel Holland Bakt tv programma (Hierover later meer!). Uiteraard besloten we dat te doen op een aangename plek, waar je ook heerlijk kunt eten. Duh we blijven foodies!

Coffee and Coconuts was daar de perfecte spot voor. Je kunt er namelijk heel relaxed werken en ook nog es heerlijk een hapje eten. We gingen lekker zitten, namen alles even op en kregen toen de menukaart aangereikt. Eerst bestelden we heerlijk verse kokosnoten (SERIEUS! er kan niks aan tippen, geen enkel merk komt in de buurt. Vind je van wel, challenge me!) en bestelden daarna lunch. Ik ging voor de roerei en J besloot een hot dog te nemen. 
coconuts at CT Amsterdam
Oh mijn roerei was zo lekker, dat ik vandaag mijn versie van het recept met jullie deel. Ik hoop dat ie ook zo goed in de smaak valt bij jullie! Ik heb de lieve man die ons hielp beloofd dat ik ze naar hem zou vernoemen, dus hier gaan we dan. Oh en weet je..dit is een perfect ontbijtje om op bed met je geliefde te delen op 14 feb. Scoor je punten mee, geloof mij nou maar.

Scrambled Eggs Culinessa

Recept voor Robin’s roerei Coffee and Coconuts style

~1 persoon
Ingrediënten
2 Eieren
1 tl Miso pasta
20 ml Melk
Halve Avocado
2 sneetjes brood
1 takje Tijm
1 EL Feta cheese
4 zwarte olijven – zonder pit
Boter

Methode
In een kom, kluts melk, eieren en miso pasta.

Snijd de olijven schuin in stukjes.
Prak je avocado in een kommetje.
Toast je sneetjes brood.
In een pan, voeg wat boter toe en maak roerei.
Nu begin je met wat avocado spread, daarbovenop het roerei en strooi wat van de feta kaas en de olijven.
Als laatste neem je de blaadjes van de tijm en verdeelt die over het bord.

Simpeler kan niet toch? 

Vond je dit receptje lekker voor roerei lekker? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere recepten of bekijk rustig het receptenoverzicht  hier.

[fblike]