Roerei Coffee and Coconuts // Foodie vriendin J en ik besloten om het aangename te combineren met onze to do list. We hadden beide e.e.a weg te werken voor we naar de boek presentatie van Menno de Koning gingen. Ja, dat is idd de winnaar van het Heel Holland Bakt tv programma (Hierover later meer!). Uiteraard besloten we dat te doen op een aangename plek, waar je ook heerlijk kunt eten. Duh we blijven foodies!

Coffee and Coconuts was daar de perfecte spot voor. Je kunt er namelijk heel relaxed werken en ook nog es heerlijk een hapje eten. We gingen lekker zitten, namen alles even op en kregen toen de menukaart aangereikt. Eerst bestelden we heerlijk verse kokosnoten (SERIEUS! er kan niks aan tippen, geen enkel merk komt in de buurt. Vind je van wel, challenge me!) en bestelden daarna lunch. Ik ging voor de roerei en J besloot een hot dog te nemen. 
IMG 1732 e1423145398619 1024x1024 - Roerei op zn Coffee and Coconuts
Oh mijn roerei was zo lekker, dat ik vandaag mijn versie van het recept met jullie deel. Ik hoop dat ie ook zo goed in de smaak valt bij jullie! Ik heb de lieve man die ons hielp beloofd dat ik ze naar hem zou vernoemen, dus hier gaan we dan Robin; deze zijn voor jou!  Oh en weet je..dit is een perfect ontbijtje om op bed met je geliefde te delen op 14 feb. Scoor je punten mee, geloof mij nou maar.

IMG 1708 1024x1024 - Roerei op zn Coffee and Coconuts

Recept voor roerei Coffee and Coconuts style

~1 persoon
Ingrediënten
2 Eieren
1 tl Miso pasta
20 ml Melk
Halve Avocado
2 sneetjes brood
1 takje Tijm
1 EL Feta cheese
4 zwarte olijven – zonder pit
Boter

Hoe maak je roerei Coffee and Coconuts style

In een kom, kluts melk, eieren en miso pasta.
Snijd de olijven schuin in stukjes.
Prak je avocado in een kommetje.
Toast je sneetjes brood.
In een pan, voeg wat boter toe en maak roerei.
Nu begin je met wat avocado spread, daarbovenop het roerei en strooi wat van de feta kaas en de olijven.
Als laatste neem je de blaadjes van de tijm en verdeelt die over het bord.

Simpeler kan niet toch? 

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Roerei op zn Coffee and Coconuts

Nog meer maken van mijn blog?  Dan moet je zijn bij mijn recepten .

ps Heb jij iets gemaakt? Dan vind ik het leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)