Wesco one boy – Het is heel grappig, maar ik ben samen met een Marie Kondo specialist aan de slag gegaan. Alle zooi uit huis, alles waar je niet meer blij van wordt, alles wat voor jou zn beste tijd heeft gehad, alles ERUIT! Dus ook zo gingen wij op zoek naar een nieuwe prullenbak voor in de keuken. Ik wilde eentje die goed aansloot bij het hoekje in de keuken waar die gepaatst moest worden.

Lekker strak tegen de kast aan en in de kleur van de rest van onze apparatuur, zwart moest het worden dus. Ik heb nl al een zwarte kitchenaid, een zwart koffiezet apparaat en dus moest er ook een zwarte prullenbak komen. Punt uit!

Tevens vind ik het fijn, zeker ook omdat ik voor de blog vaak bezig ben in de keuken eentje te hebben die lekker makkelijk is in gebruik. Dat werd dus de Wesco One boy. Waarom vertel ik je hieronder.

wesco one boy 1 2 683x1024 - Review Wesco one boy

Wesco One boy pedaalemmer zwart 40 liter

De Wesco one boy is een pedaalemmer met een inhoud van 40 liter. De uitstraling is een tikkeltje retro, maar toch strak. Dankzij de rechthoekige vorm past ie goed in iedere hoek van de keuken. Met het voetpedaal open je de afvalbak met gemak. Dus zit je zoals ik altijd met een boel zooi in je handen, dan kan je die mooi met je voeten openen.

De Wesco One boy heeft een formaat van H 65 x B 41 x D 35 cm. Bij ons past hij zoals je ziet perfect in de keuken. Het is gemaakt van stevig gepoedercoat plaatstaal dat een beetje glans heeft, maar dat stoort mij totaal niet.

Voordelen van de Wesco One boy

Je kunt met behulp van een blokkeerschuif de bak openhouden, zo kun je heel makkelijk de vuilniszak eruit halen. Ook als je tijdens het koken vuil wil weggooien kan die mooi open blijven staan.

  • Heel fijn, er zit een uitneembare binnenemmer in, dus je kunt de binnenkant heel makkelijk reinigen en een nieuwe vuilniszak plaatsen.
  • De Wesco one boy sluit geruisloos dankzij de demper.
  • Heel makkelijk te reinigen met een vochtige doek.

Oh en ik schreef ook een stukje over hoe ik mijn keuken spik en span krijg, dus als je het leuk vind moet je die ook even lezen 🙂

wesco one boy 1 3 742x1024 - Review Wesco one boy

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Review Wesco one boy
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebookvia #culinessarecepten of tag mij in je berichten. Ik heb ook Pinterest en deel daar de mooiste borden. 

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met een bedrijf of merk. Echter lees je hier wel mijn mening.