Wij hebben nu alweer 10 jaar geleden onze bank gekocht bij de Dot Shop en zijn er nog steeds helemaal blij mee. Ook past ie perfect op de plek waar die staat en als we ooit verhuizen dan gaat deze bank lekker mee, kan ie mooi in een andere setting dienst doen. Je leest t goed, ik of wij kunnen nog geen afscheid nemen van onze bank.

bank reinigen karcher 2 774x1024 - Review: de bank reinigen met Karcher

Behandelde stof van de bank

De stof is achteraf behandeld tegen vuil en vocht; dat wil zeggen dat er een laagje op is aangebracht nadat de stof is geverfd.

Helaas betekent dat dus dat je na een tijdje geen garantie meer hebt dat vuil en vocht op de bank blijven liggen en niet in de bank dringen. Dus nadat we er helemaal klaar mee waren hoe die eruit zag besloten we dat het tijd was om de bank te reinigen. Lees: grote kringen van sapjes of limo en water die de kinderen lieten vallen. Of oops mam ik heb Vifit gemorst.

We gingen ons huiswerk doen en via IG had ik weleens gezien dat je een mannetje kon vragen langs te komen a zoveel euro per uur en km. We vonden dat het niet slechter kon met de bank en na eea op Google te hebben opgezocht kwamen we erachter dat we ook een apparaat konden huren bij Boels.

Boels verhuurt Karcher reinigers voor zowel de bank als bijv tapijt

Zo gezegd zo gedaan. De BF ging op pad en ik maakte de boel aan kant zodat we snel konden schakelen. Hij kocht een reiniger en huurde het apparaat voor 24 uur. Het doel was de bank te reinigen en ook ons tapijt.

bank reinigen karcher 5 1024x624 - Review: de bank reinigen met Karcher

De bank reinigen met de Karcher

We moesten even vogelen, maar kregen op een gegeven moment door wat we moesten doen. Het resultaat is echt TOP. We zijn er heel blij mee en de bank ziet er weer keurig uit. De kindjes mogen niet meer eten op de bank dus hopelijk houden we het weer een tijdje vol ermee. Na 1 keer reinigen waren we er al. Voor de 50 euro die we kwijt waren aan het huren van het apparaat en het schoonmaakspul van 20 euro hebben we weer een bank waar we blij mee zijn en die weer schoon is.

Bizar om te zien hoe vies het water elke keer was als we bezig waren.

bank reinigen karcher 3 1024x683 - Review: de bank reinigen met Karcher

Nadat we met de bank klaar waren hebben we ook even ons tapijt gereinigd. Ik denk wel dat je dit meerdere malen moet doen voor je echt een top resultaat hebt. Helaas was het schoonmaakspul op dus hield het deze keer op. Een volgende keer houden we hier rekening mee.

Screen Shot 2019 03 25 at 13.46.51 2 - Review: de bank reinigen met Karcher

Ook iets lekkers maken van mijn blog?  Daarvoor verwijs ik je met liefde naar mijn recepten.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.