Recept Vegetarische Burger – OK guys, vandaag ga ik los..want wij hebben hier iets ontdekt. Een tijd geleden kreeg ik als tip van een andere IG mama dat haar gezin helemaal gek was op de vegetarische producten van de Lidl. Dus ik was nieuwsgierig. Heel eerlijk; de Lidl zit niet op mijn boodschappen route, dus moet ik er even voor omrijden, maar nadat ik M had gesproken dacht ik ok. Let’s do this. Ik maakte de burger klaar en liet hem proeven aan mijn vega buuf. Die vond hem zo lekker dat ze vriendlief gelijk op pad stuurde de volgende dag om exact dezelfde burger te kunnen maken voor haar gezin. S C O R E toch?!

Ik kocht een aantal van deze vegetarische Lidl producten en vandaag deel ik met jullie mijn recept voor een vegetarische burger. Want hij is errrrruuuug lekker! Let op, er zijn verschillende burgers, maar onze favoriet is die in onderstaande verpakking. De my best veggie vegetarische burger en dan in de rode verpakking!

vegetarische burger culinessa 683x1024 - Recept Vegetarische Burger

Recept Vegetarische buger

~4 personen

Ingredienten
4 x Vegetarische burger
4x Plakje pittige oude kaas
Tomaat
Rucola sla
Ketchup en Mayo
4x Bolletje

Hoe maak je deze Vegetarische Burger?

Bak de burger volgens de instructies op de verpakking.
Snijdt de tomaat in 4 plakjes.
Pak een Bolletje, het liefst gebruik ik een Brioche bun, maar deze keer ging ik voor melkbroodjes.
Snijdt deze doormidden. Als je het lekker vindt kun je de broodjes ook even grillen voor je ze gaat beleggen.
Beleg nu de ene helft van het broodje met wat mayo en ketchup, wat rucola, tomaat en plaats de burger daarbovenop.
Voeg nu bovenop de burger een plakje kaas en dan weer wat mayo en ketchup en eindig met de bovenkant van je broodje.
Bon appetit!

Je kan hier uiteraard een portie frietjes bij serveren. De verse frietjes uit de koeling bij de Lidl zijn ook mega lekker!

vegetarische burger culinessa 2 683x1024 - Recept Vegetarische Burger

Screen Shot 2016 06 27 at 12.53.32 AM 300x113 - Recept Vegetarische Burger
Meer lekkere receptjes vind je hier.

ps Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Dat vind ik leuk om terug te zien! Deel je foto’s met mij via InstagramTwitter of Facebook via #culinessarecepten of tag mij in je berichten.

0/5 (0 Reviews)